Conferință de presă și acreditări pentru meciul UTA - Academica Clinceni

/media/stiri/0/5/31/big/conferinta.jpg

Clubul UTA organizează, mâine, 3 octombrie 2020, ora 12:30, conferința de presă care precede meciul echipei noastre cu Academica Clinceni din a etapa VI-a din Liga I sezonul 2020-2021. Îi așteptăm pe reprezentanții presei alături de noi la Arena ”Francisc Neuman”.

Întâlnirea se va desfășura respectând toate normele de siguranță impuse.

De asemenea, clubul UTA deschide procedura de acreditare pentru jurnaliștii care doresc să participe la meciul cu Academica Clinceni, programat luni, 5 octombrie, de la ora 21:00, pe Arena ”Francisc Neuman”.

Conform modificării protocolului de organizare impus de Federația Română de Fotbal pentru această perioadă, la masa presei (Zona 2) pot fi prezenți cel mult 20 jurnaliști, iar pe teren (Zona 1) pot intra maxim 16 fotoreporteri.

Jurnaliștii interesați să participe la meci pot trimite cererile de acreditare la adresa media@uta-arad.ro până sâmbătă, 3 octombrie, ora 19:00, cu includerea în e-mail a legitimației de presă în format digital (care să conțină nume, prenume, instituția media și funcția celui prezent la eveniment). Cererea de acreditare nu este echivalentă cu acordarea acreditării.

Solicitările ulterioare nu vor fi luate în considerare.

Lista reprezentanților media acreditați pentru meci va fi anunțată duminică, 4 octombrie, pe www.uta-arad.ro .

Conform protocolului, reprezentanții media trebuie să se supună examenelor medicale la sosirea în stadion – filtru epidemiologic (chestionar, termometrizare, declarație), ca atare este necesară prezența celor acreditați cel târziu la ora 20:45 în seara meciului.

Tot conform protocolului, se interzice accesul în incinta stadionului cu orice cameră video, cu excepția deținătorilor de drepturi TV.

Conferința de presă organizată împreună cu reprezentanții mass-media după fiecare meci și interviurile din zona mixtă rămân, de asemenea, interzise.

Galerie foto

Ultimele stiri

08:30, 20-04-2021,    Meciul urmator

VS

20-04-2021 20:30

Stadion: Dinamo - Central (Bucureşti)

Parteneri