Cristi Todea analizează trupa maramureșeană și lupta de la vârf

/media/stiri/0/3/149/big/todea.jpg

Odată cu etapa a V-a, play-off-ul ligii secunde ajunge la jumătate. Lupta rămâne strânsă la primele locuri, cu șase puncte distanță între locurile 1 și 3.

”De dubla noastră cu Baia Mare și de Mediaș - Târgoviște poate depinde configurația următoare a clasamentului”, a remarcat Cristi Todea. ”Noi ne dorim să fim cât mai aproape de locul 1. Cred că Târgoviște încă mai are un cuvânt de spus. După cum am văzut, Mediașul se teme mai mult de Chindia decât de noi. Pentru noi cel mai important e meciul nostru, vrem să facem o reprezentație bună și să ne impunem”, a punctat antrenorul secund al UTA-ei.

Roș-albii pleacă vineri spre Maramureș. ”Baia Mare are jucători de calitate și rămâne un adversar de temut. Nu mă așteptam să revină de la 2-1 pentru Brașov. Demonstrează că mai au anumite energii pozitive. Au și un program bun, cu patru meciuri pe teren propriu. Poate gândesc și ei mai departe la o ascensiune în clasament”, a indicat Todea.

Fostul mijlocaș s-a referit și la punctele forte ale băimărenilor, care au reacționat pozitiv, deși s-au despărțit de antrenorul principal Dorin Toma: ”Au posesie bună, și când au jucat la noi au încercat să pună mingea jos tot timpul. Au deschidere bună și pe benzi, sunt buni în duelurile unu la unu și apar și la finalizare. Aici ar fi punctele lor forte. Sârbu, Vasilache și Balaure sunt periculoși. Poate le lipsește un atacant de careu, dar pot suplini cu mijlocașii ofensivi, Păcurar sau Pop urcă și sunt periculoși”.

FCM Baia Mare – UTA se joacă sâmbătă, 30 aprilie, de la 11,00.

Galerie foto

Ultimele stiri

06:00, 01-06-2018,    Meciul urmator

VS

01-06-2018 18:00

Stadion:

Parteneri