Cristi Todea: ”Avem nevoie de altă atitudine cu Pandurii”

/media/stiri/0/4/143/big/todea.jpg

Tabăra roș-albă s-a conectat la confruntarea de la Motru. Sâmbătă, în meciul ce contează pentru runda XXX a ligii secunde, UTA e față în față cu Pandurii Târgu Jiu.

”Ne așteaptă un meci greu, având în vedere că pentru echipa din Târgu Jiu e probabil ultima șansă să mai spere la salvare. În acest an, acasă au pierdut doar cu Dunărea Călărași, în rest au două victorii și un egal, ceea ce demonstrează că au avut evoluții destul de bune în acest an. Cu siguranță va fi un meci disputat, ambele echipe vor da tot ce au mai bun pentru un rezultat pozitiv”, a punctat Cristian Todea.

Antrenorul principal al roș-albilor s-a referit și la eșecul de duminica trecută, sperând că echipa a învățat ce era de învățat din ce s-a întâmplat cu Snagovul. ”Mulți au fost sub nivelul lor cu Snagov, aceasta e principala cauză a unei înfrângeri foarte greu de digerat. Avem nevoie de altă atitudine și determinare contra Pandurilor și atunci cu siguranță reușim un rezultat bun. A fost încă o dovadă că nu mai sunt meciuri grele și meciuri ușoare. Am făcut meciuri bune cu Chindia, Hermannstadt sau Afumați, care e și ea bine clasată, și am pierdut puncte cu echipe mai slab cotate. Iar cu UTA toate echipele dau maxim”, a adăugat Todea.

Galerie foto

Ultimele stiri

07:30, 16-10-2019,    Meciul urmator

VS

16-10-2019 19:30

Stadion: Municipal (Turnu Măgurele)

Parteneri