Cristi Todea: ”Încercăm să ne refacem, să fim proaspeți contra Chindiei”

/media/stiri/0/3/177/big/todea.jpg

Component al echipei Gaz Metan Mediaș timp de șase ani, Cristi Todea a făcut analiza eșecului suferit de UTA pe malul Târnavei Mari.

”Un meci câștigat pe merit de echipa din Mediaș, l-au dominat, au fost mai buni ca și noi, nu ne rămâne decât să luăm un burete foarte gros și să ștergem acest meci cât mai repede. Avem un meci foarte important joi, o finală, cu Chindia Târgoviște”, a spus antrenorul secund al UTA-ei.

Todea a indicat aspectele care au condus la înfrângerea de sâmbătă: ”Avem un lot destul de comprimat, doi jucători accidentați pe posturi importante. 13-14 seniori au dus greul acestui campionat, suntem pe sfârșit, probabil s-a acumulat și puțină oboseală. Și un egal era foarte bun. Ne-a lipsit poate puțin prospețimea, dar vom încerca să ne refacem și să fim proaspeți pe joi. Ne supără că nu am marcat, e primul meci în play-off în care nu înscriem. Am făcut-o în toate celelalte, ne deranjază că nu am avut ocazii clare, vom încerca să reparăm acest lucru. Băieții au făcut foarte mult în campionat, lucruri de la care nimeni nu se aștepta, iar la meciul cu Chindia vom vedea din nou UTA care a fost și până acum”.

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri