Cristi Todea: ”Ne-am comportat ca o echipă matură”

/media/stiri/0/3/473/big/todea.jpg

Chindia Târgoviște s-a bucurat de un start lansat de campionat, abia în etapa a VI-a a întrerupt, la Suceava, un șir de victorii pe linie. De atunci, echipa lui Nicolae Croitoru a avut parcurs alternativ, însă pe teren propriu suferise o singură înfrângere, în etapa a IX-a, când Mioveniul a câștigat cu 2-0. Atunci a și primit singurele goluri pe arena ”Eugen Popescu” în turul campionatului.

Pentru Cristi Todea, antrenorul secund al UTA-ei, a fost a cincea confruntare contra dâmbovițenilor, într-un an și jumătate. În sezonul regulat al campionatului 2015-2016, UTA câștiga prima întâlnire, 2-1 la Arad, apoi se înclinase la Târgoviște în retur, 3-0 pentru Chindia. În play-off a fost 1-1 la Târgoviște și 3-1 pentru roș-albi, acasă.

”Am marcat exact în momentele cele mai bune, am reușit să profităm de ocaziile ivite și ne-am comportat ca o echipă matură. Am înscris și în a doua repriză, iar jocul a fost la dispoziția noastră. Și ei practicau un fotbal mai bun campionatul trecut, dar, și acum, pe teren propriu au avut rezultate bune. Au primit doar două goluri în toate meciurile de acasă, noi le-am dat trei și prin asta ne-am dovedit nouă, în primul rând, că putem mai mult”, a remarcat Todea.

După ce Pîncota și Berceni au abandonat întrecerea, situația din vârful clasamentului s-a strâns, pentru că aproape toate primele clasate apucaseră să-și treacă în cont maxim de puncte contra celor două. ”Se poate spune că lucrurile s-au dus în favoarea noastră, dar și dacă jucam cu Berceniul învingeam acasă, probabil era același lucru. Dar acum nu mai trebuie să ne gândim la ce s-a întâmplat. Am ajuns la un punct de locul 2, ceea ce ne-am dorit. Vrem să terminăm anul în plutonul fruntaș, în cele două meciuri care ne-au rămas e important să rămânem conectați și dornici de a obține rezultate bune”, a conchis Cristi Todea.

Galerie foto

Ultimele stiri

06:00, 01-06-2018,    Meciul urmator

VS

01-06-2018 18:00

Stadion:

Parteneri