Cristi Todea: ”Ultimul meci, important pentru ce ne așteaptă în play-off”

/media/stiri/0/3/109/big/cristi-todea-ultimul-meci-important-pentru-ce-ne-asteapta-in-play-off.jpg

UTA încheie campionatul regulat al ligii secunde sezonul sâmbătă, când la Arad sosește Unirea Tărlungeni. Întâlnirea  gruparea din județul Brașov e abordată de roș-albi cu gândul de a-și adăuga în cont încă trei puncte, pentru a avea o cifră cât mai bună în play-off.

”Un meci important pentru noi, dorim să câștigăm cele trei puncte pentru a avea o zestre cât mai mare la începerea play-off-ului. Ne așteaptă un meci greu, contra unei echipe incomode, ținem minte bine meciul din tur. Au câțiva jucători cu experiență la nivelul ligii a doua, dar și doi tineri care au înscris ceva goluri în acest campionat. O echipă care ne poate pune probleme, dar noi suntem valoroși, avem un moral mai bun și va trebui să ne atingem obiectivul”, transmite antrenorul secund Cristian Todea.

”Tot lotul e la dispoziția noastră, e un punct bun, iar jucătorii sunt în formă. Petre, Tănase și Man au fost plecați la lot, vor veni mâine, vedem care e starea lor. Ne bazăm atât pe ei cât și pe tot restul lotului, vom încerca să îi alegem pe cei mai buni”, a adăugat fostul mijlocaș.

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 28-04-2018,    Meciul urmator

VS

28-04-2018 11:00

Stadion: Comunal (Uricani)

Parteneri