CUPA ROMÂNIEI / Mâine, CS Afumați – UTA. ”Un parcurs bun în Cupă și toți avem de câștigat”

/media/stiri/0/3/953/big/cupa.jpg

Săptămână încărcată pentru utiști, cu meciuri în Cupa României și campionatul ligii secunde.

Mai întâi, roș-albii joacă în 16-imile ”competiției surprizelor”. Tragerea la sorți i-a pus față în față cu CS Afumați, pe terenul ilfovenilor. Echipa noastră a părăsit ieri Aradul și a înnoptat în Sibiu, la hotelul Apollo Hermannstadt. Dimineață, Cristi Todea a condus un antrenament la baza de pregătire a formației locale (prima clasată în eșalonul al doilea), apoi delegația arădeană a urcat în autocar cu destinația București, ”cartier general” – Hanul Lupului.

”Îi cunosc pe adversari, formează o echipă bună, mai ales pe teren propriu. Va trebui să fim pregătiți și să reușim să facem un meci bun. În fiecare meci avem ca obiectiv să câștigăm. Dacă reușim un parcurs bun în Cupa României și vom aducem o echipă de Liga I pe terenul nostru, cu toții vom avea de câștigat. Este un prilej pentru toți să facem o figură frumoasă”, a decretat Cristian Todea.

CS Afumați – UTA se dispută mâine, 25 octombrie, de la 14:30. Pe www.uta-arad.ro vă ținem la curent cu toate momentele importante ale meciului.

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 30-05-2020,    Meciul urmator

VS

30-05-2020 11:00

Stadion:

Parteneri