CUPA ROMÂNIEI / UTA U17 surclasează Severinul și merge în sferturi

/media/stiri/0/4/6/big/duma.jpg

Băieții lui Sandu Gaica merg mai departe în Cupa României la categoria Under 17, după ce au surclasat astăzi CSS Drobeta Turnu Severin cu 9-0 în optimile competiției.

Dumitru și Tăședan, marcatorii primei reprize, au deschis drumul spre o victorie care-i propulsează pe junii roș-albi în sezonul de primăvară al Cupei. Actul doi a fost și mai reușit, cu șapte goluri semnate Duma (2), Isac, Merian, Gavrilă, Selegean și Hațegan. Dintre ele merită premii de frumusețe primul semnat de Duma (foto), o ”foglia secca” de la 20 de metri dreapta și cel al lui Hațegan, care a tras în vinclu de la 20 de metri.

Zamfir – Haloș, Spătar, Salka, Mohaci – Dumitru, Isac, Hrezdac, Merian – Duma, Tăședan a fost formația de start a UTA-ei. Pe parcurs au mai intrat Nistor, Gavrilă, Selegean, Hațegan, Cornean.

”Terenul puțin greu, după ce a înghețat și s-a dezghețat, dar a fost o victorie fără probleme. Duminică ne vedem din nou cu Drobeta (n.n. în penultima etapă a turului campionatului Ligii Elitelor), dacă nu se amână meciul, am înțeles că au fost echipe cu probleme, care au solicitat Federației să nu se mai joace acum. Indiferent ce va fi, noi suntem pregătiți pentru joc”, a comentat Sandu Gaica.

* La categoria Under 19, drumul UTA-ei s-a oprit în această fază. Arădenii au fost învinși cu 4-0 în deplasarea de la Ardealul Cluj (locul 1 în seria vestică din Liga Elitelor).

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri