CUPA ROMÂNIEI / UTA Under 17 luptă pentru calificarea în semifinale

/media/stiri/0/4/97/big/IMG_8646.jpg

Două victorii la scor și fără gol primit au propulsat echipa de juniori U17 a UTA-ei în sferturile de finală ale Cupei României. A fost 5-0 cu Poli Timișoara, pe 15 noiembrie, în sferturile de finală ale competiției, apoi 9-0 cu CSS Drobeta Turnu Severin, pe 29 noiembrie, în faza optimilor.

Mâine, 14 martie, la ora 14:00, băieții lui Sandu Gaica și Adi Ungur luptă pentru calificarea în semifinale. Pe arena din Sînnicolau Mic, arădenii sunt față în față cu CS U Craiova, puștii olteni ajungând aici după ce au învins cu 5-1 pe CSS Slatina și 2-1 pe Pandurii Târgu Jiu. Cele două echipe se știu destul de bine, fiind colege în seria vestică a Ligii Elitelor U17. În campionat, craiovenii sunt lideri, cu 20 de puncte din 8 meciuri jucate, iar utiștii sunt pe locul 2, la patru puncte în spate, dar și cu un joc mai puțin. UTA și Craiova s-au întâlnit în etapa a III-a, în fieful oaspeților de mâine, a fost atunci 3-3.

”Normal că vrem să mergem mai departe, dar în primul rând ne interesează jocul nostru. Se întâlnesc două echipe bune, primele clasate, sperăm într-un fotbal cât mai bun, să vedem dacă ne ajută și terenul. Jucăm împotriva unei echipe preocupate de joc, cu tineri tehnici, specific zonei, dacă ne uităm și la prima echipă a lor”, a punctat Sandu Gaica.

Antrenorul arădean contează pe întreg efectivul, inclusiv pe David Miculescu (chiar dacă nu din primul minut), accidentat în cantonamentul primei echipe de la Moneasa.

O primă calificată în semifinale se știe deja, sâmbăta trecută Ardealul Cluj a învins cu 2-1 la Miercurea Ciuc. Astăzi se joacă Viitorul Constanța – AS Petrosport Ploiești, iar mâine, la aceeași oră cu meciul UTA – Craiova, se dispută și FCSB – Sporting Vaslui.

Comisia Centrală a Arbitrilor a delegat brigada Cătălin Roman (Grădinari - CS) – Călin Cimponeriu (Lugoj), Alexandru Filip (Timișoara). Cele două echipe se întâlnesc iar pe 4 aprilie, în etapa a XIII-a din Liga Elitelor.

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 20-10-2019,    Meciul urmator

VS

20-10-2019 11:00

Stadion: "Motorul"

Parteneri