”Debutul a fost o surpriză pentru Copaci!”

/media/stiri/0/3/487/big/copaci.jpg

Victoria de pe terenul celor de la CSM Râmnicu Vâlcea rămâne reper pentru juniorul Paul Copaci. Aflat de ceva timp în circuitul primei echipe, polivalentul fotbalist arădean din generația 1998 a primit bucuria debutului de la antrenorul Laurențiu Roșu.

”Au fost mai multe variante , ne gândisem și la formule cu Jorza, Costin sau Celea în primul unsprezece. Ne-am oprit la Copaci, nu i-am spus de la început, doar la ședința de dinaintea meciului, a fost o surpriză pentru el. În mare parte suntem  mulțumiți de el, și-a făcut treaba. A avut un adversar mai greu, pe Vasile, care juca normal în stânga, dar au văzut că am jucat cu Copaci și l-au mutat acolo. E foarte important că avem tineri, mai sunt Costin, Covaci, Stahl, și ne putem baza pe ei. Dacă nu ar fi avut valoare nu ar fi răspuns cerințelor noastre. Poate continua la prima echipă și ne poate ajuta în continuare prin evoluțiile lui”, a povestit Roșu.

 Copaci s-a descurcat bine la prima sa apariție în tricoul roș-alb al echipei de seniori. ”Îmi doream să debutez mai repede, dar sunt bucuros că am reușit-o acum, într-un meci greu, o victorie cu o echipă bună. Sper să apar cât mai des în echipă, le mulțumesc antrenorilor pentru șansa oferită”, a punctat tânărul fotbalist, care a jucat, la Vâlcea, pe postul de fundaș stânga.

Gândurile lui Copaci și ale colegilor săi se îndreaptă de-acum spre un sfârșit de an așa cum și-l dorește întreaga tabără roș-albă: ”Întâlnim Foresta, e un meci important, ca și celelalte. Ar fi benfic să câștigăm și să urcăm pe locul doi. Am muncit toată săptămâna, trebuie să luăm cele 3 puncte!”

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri