Deplasare cu succes la Satu Mare, în Liga Elitelor

/media/stiri/0/3/452/big/IMG_1799.jpg

Echipele U19 și U17 participante în Liga Elitelor au revenit cu puncte din deplasarea de la Satu Mare.

În primul meci, UTA U19 a remizat 2-2 contra sătmărenilor de la LPS.
Pentru UTA au evoluat: Mureșan - Lazăr, Savin, Rogojan, Revesz, Pop, Brănișteanu, Mager, Toma, Vasile, Țurcanu. Rezerve: Gabor, Adam, A. Bodri, Curta.

„A fost un meci de luptă, între două echipe fruntașe. Consider că am pierdut două puncte în această partidă. Am avut multe ocazii, am avut bară în ultima secundă. Am fost privați de un penalty clar la Toma, care a și fost eliminat, evoluând astfel în ultimele minute în inferioritate numerică. Ținând cont că a trebuit să ne împărțim jucătorii la toate ligile, consider că ne-am prezentat onorabil. Îmi pare rău de băieți căci au făcut un joc bun și ar fi putut să câștige, trecând astfel din nou pe primul loc“, Adi Ungur.

În meciul al doilea, UTA U17 a administrat o lecție usturătoare celor de la LPS, 5-0. Pentru UTA au evoluat: Zamfir - Deliman, Sabău, Onuțan, Frai, Dumitru, T. Bodri, L. Bodri, Covaci, Gruiescu, Faur. Au mai jucat: Stan, Țuța, Petcuț, Obrad, Șiclovan.

„Un meci la discreția noastră, chiar dacă l-am avut suspendat pe Deta. A fost un meci în care nu s-a pus niciun moment problema învingătorului. Ideea era să nu ne accidentăm, să nu mai luăm cartonașe galbene. Urmează meciul din cupă, miercuri, la Alba Iulia, iar apoi duminică, meci acasă cu cei din Miercurea Ciuc. Vrem să fim cât mai sus, mai ales că pentru ei, pentru copii, ne-am dorit foarte mult să ajungem la turneul final“, a declarat Costel Bogoșel.

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri