Două victorii și o înfrângere în Liga Elitelor

/media/stiri/0/4/674/big/PIC_7439.jpg

Academia UTA câștiga partida din Liga Elitelor U19

Academia UTA a câștigat partida din etapa a șaptea a Ligii Elitelor U19, disputată în deplasare la Academia de Fotbal Gică Popescu. Gazdele au început în forță partida și în minutul 7 conduceau cu 2-0, însă roș-albii au reușit să întoarcă scorul și s-au impus în final cu 4-2.

Marcatorii golurilor au fost Rădulescu, Simon, Haloș și Gavrilă.

Opric – Haloș, Salka, Dardai, Mohaci, Vulturar, Cocriș, Gavrilă, Rădulescu, Merian, Simon a fost echipa de start a arădenilor. Pe parcurs, au mai intrat Boștină și Sfârlea.

”Un meci pe care l-am început de la 2-0 pentru adversari. Ambele goluri le-am primit din penalty. Echipa noastră s-a mișcat bine, repriza a doua am dominat-o în totalitate și în minutul 60 era 4-2 pentru noi”, a declarat Sandu Gaica după meci.

 

Gaz Metan Mediaș - Academia UTA, 0-3, în Liga Elitelor U16

Arădenii s-au deplasat la Mediaș pentru partida din cadrul Ligii Elitelor U16, pe care au câștigat-o cu scorul de 3-0, scor înregistrat încă de la pauză. Lingurar a reușit o ”dublă”, celălalt marcator fiind Șerengău.

Academia UTA: Blaga – Varga, Pele, Opriș, Codrea, Șerengău, Mihai, Sarkozi, Ungureanu, Lingurar, Babici. Au mai jucat: Brânda, Popescu, Ciubăncan, Borhan, Mare.

 

Înfrângere pentru Academia UTA în Liga Elitelor U17

Academia de Fotbal Gică Popescu s-a impus în partida pe care arădenii au jucat-o în deplasare, cu scorul de 2-0.

Roș-albii au început meciul cu Roșca – Tambor, Bortiș, Blaga, Putnic, Pătlăgică, Goldiș, Ursoi, Rotea, Mercioiu, Maxim.

Au mai jucat: Popa, Țurcanu, Narsesovici.

”O înfrângere nemeritată, având în vedere că am controlat jocul. Până în minutul 60 ne-am creat cinci-șase ocazii bune de a marca, însă nu am reușit să dăm gol. La prima lor cazie au deschis scorul și am ieșit și mai mult la joc. Din păcate nu am reușit să marcăm, avem o problemă în deplasare”, au fost cuvintele lui Dinu Donca la finalul confruntării.

Galerie foto

Ultimele stiri

08:30, 20-04-2021,    Meciul urmator

VS

20-04-2021 20:30

Stadion: Dinamo - Central (Bucureşti)

Parteneri