Două zile până la ASU Poli – UTA. Cipri Rus: ”Tot vestiarul știe ce înseamnă acest meci”

/media/stiri/0/4/376/big/4508053600-IMG-0369.jpg

Momentul așteptat de suporterii utiști e aproape: sâmbătă, 27 octombrie, UTA merge pe stadionul timișorean ”Dan Păltinișanu” pentru duelul cu ACS Poli.

Ciprian Rus, cel mai bun marcator al UTA-ei în actuala stagiune, cu cinci reușite, a marcat deja pe ”Marele Oval”, în meciul ACS Poli - ASA Tg. Mureș, din septembrie 2016, transmite că și echipa roș-albă aștepta de mult confruntarea de sâmbătă și că e gata să dea tot ce are mai bun. ”Nu ne permitem să ne gândim la altceva acum decât să venim acasă cu cele trei puncte. Aștept de mult derby-ul și sper să iasă cum îmi doresc, adică să câștigăm, e cel mai important”, transmite atacantul.

 Fotbalistul arădean și-a amintit că, puști de 11 ani fiind, era în tribună la acel epic 3-4 din 2002 (pe când UTA era condusă tot de Ionuț Popa), a cărui înregistrare urma să fie vizionată azi de trupa roș-albă.

”A fost un meci istoric.  Ca jucător crescut în Arad, care știe ce înseamnă UTA, nici nu are rost să vorbesc despre ambiție, determinare, devotament. Nu doar din partea mea, ci a tuturor, tot vestiarul știe ce înseamnă acest meci. Sigur că toate meciurile sunt importante, nu ar trebui o ambiție ieșită din comun doar acum, dar e clar că, fără să îți dai seama, te pregătești altcumva. Când intrăm pe teren nu ne mai gândim la bani, vrem să fim concentrați să obținem victoria”, a mărturisit Cipri Rus

 

 

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri