Două zile până la derby. Cristi Todea: ”Un meci cât un campionat!”

/media/stiri/0/3/938/big/todea.jpg

Acum cinci luni, UTA scria un episod memorabil în istoria derby-urilor cu Timișoara. Roș-albii câștigau cu 3-0 pe ”Dan Păltinișanu” și produceau o senzație fantastică în rândurile celor două mii de arădeni care veniseră să-i susțină.

Duminică e rândul unei noi întâlniri. Starea de spirit a utiștilor e diferită față de cea din primăvară, însă miza unui duel cu Poli face ca tot ce s-a întâmplat până acum să fie lăsat deoparte. ”Cu siguranță, majoritatea celor care suntem acum implicați în club știm importanța și valoarea acestui meci. Băieții veniți din alte orașe au înțeles și ei ce înseamnă acest derby. Pentru noi, arădenii, mai ales, e un meci cât un campionat. Noi așa am crescut în Arad. Și în trecut, chiar dacă obiectivul nu era îndeplinit, dacă UTA – Poli era câștigat, se mai spălau multe dintre păcate. În acest an, cu atât mai mult această variantă are o mai mare importanță. Vrem să ne recâștigăm încrederea și entuziasmul. Eu nu cred că nu avem calitate”, spune Cristi Todea.

Antrenorul principal al UTA-ei mizează pe aportul fanilor, pe care îi așteaptă lângă echipă: ”Cred că vor veni destui arădeni la meci. Mulți îl așteaptă de la începutul campionatului și sunt convins că vor fi alături de noi”.

ASU Poli – UTA e programat duminică, la ora 15:30. Reamintim că, în Arad, continuă programul de vânzare al biletelor. La sediul clubului, fanii sunt așteptați astăzi, până la ora 14:00, și mâine dimineață, între 10:00 și 12:00. De asemenea, sunt disponibile bilete și la Old Lady’s Pub – azi, între 16:00 și 21:00, și mâine, între 17:00 și 21:00.

Galerie foto

Ultimele stiri

07:30, 16-10-2019,    Meciul urmator

VS

16-10-2019 19:30

Stadion: Municipal (Turnu Măgurele)

Parteneri