Două zile până la derby-ul de la Baia Mare. UTA, între concurența tinerilor și pierderea lui Hlistei

/media/stiri/0/3/81/big/doua-zile-pana-la-derby-ul-de-la-baia-mare-uta-intre-concurenta-tinerilor-si-pierderea-lui-hlistei.jpg

Ionuț Tănase – la mijloc - și Dennis Man – atacant - au fost alegerile staff-ului tehnic al UTA-ei pentru primul unsprezece la meciul cu FC Brașov. Amândoi au confirmat, primul a recuperat o serie de mingi grele și a rămas în picioare după dueluri cu adversari mai rutinați, iar ”dubla” celui de-al doilea a fost decisivă.

Antrenorul Roland Nagy s-a referit la concurența dintre tinerii utiști Under 19. Burlă (suspendat runda trecută, revine pentru meciul cu Baia Mare), Jorza, Petre sau Costin sunt deja figuri cunoscute în efectivul roș-alb. ”Sunt jucători care au jucat mai constant, începând de la Liga a III-a. Din punct de vedere al staff-ului, avem un număr bun de tineri. E o concurență frumoasă între ei, dacă avem trei în teren, nu ne deranjează. Toți se implică, le cerem să nu se mulțumească cu puțin. Iar după dubla din meciul cu Brașov, Dennis Man ne-a transmis că va munci mult mai mult”, a apreciat ”principalul” utist.

Roli Nagy a extins discuția: ”Și Cipri Rus, de exemplu, când a intrat, a arătat că e o soluție. În general, cei de pe bancă au intrat cu mult plus, dar la meciul cu Brașovul s-a lăsat puțin așteptat acest lucru”.

UTA nu poate conta în ”Dealul Florilor” pe mijlocașul Cătălin Hlistei. Blondul fotbalist arădean s-a văzut eliminat sâmbăta trecută de Marian Balaci pentru două simulări, deși în ambele cazuri impresia generală a fost fault asupra arădeanului. ”Nu vreau să intru în amănunte legate de arbitraj, dar dacă un jucător care nu face un fault ajunge să fie eliminat... Noi am văzut două faulturi. Decizia scoate un jucător din ritm, a avut și el realizări, nu prea multe, dar a avut. În fine, suntem acoperiți pe aceste posturi. Cătălin a fost important în acest proiect de la început, la fel ca și alții care, atunci când au intrat, și-au dorit să joace cât mai bine”, a conchis Roland Nagy.

Galerie foto

Ultimele stiri

06:00, 01-06-2018,    Meciul urmator

VS

01-06-2018 18:00

Stadion:

Parteneri