Dumitru Copil: ”Vom da totul!”

/media/stiri/0/3/117/big/copil.jpg

Mijlocașul utist a fost ”asul” lui Roli Nagy în ultima etapă. Intrat pe teren în minutul 46 al meciului cu Unirea Tărlungeni, Dumitru Copil a executat cu sânge rece lovitura de pedeapsă din care UTA a deschis scorul, iar lui Marius Curtuiuș i-a oferit o pasă magistrală pentru golul doi.

”Mă bucur că mi-am putut ajuta echipa, așa voi face la fiecare meci de acum încolo. Indiferent de postul pe care-l voi juca, trebuie să dau mult mai mult și asta încerc să fac de la meci la meci”, a comentat Copil ce s-a întâmplat sâmbăta trecută.

Fotbalistul trepidează în așteptarea meciului cu FC Brașov: ”Nu cred că e vreo presiune pe noi, jucătorii. Dar vom arăra o față și o determinare peste nivelul avut când a început returul! Vom da totul și vom scoate maximum din acest meci”.

”Mitruț” crede că inclusiv tribuna arădeană va conta mult pentru reușita echipei: ”Avem nevoie de suporteri, suntem majoritatea tineri și avem o șansă unică. Vrem să mulțumim pe toată lumea. Acum, meciul cu Brașovul e cel mai important, apoi ne gândim mai departe. Vrem să promovăm, să fim acolo unde ne dorim cu toții!”

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri