Elite U15 / UTA 3-2 Cetate Deva

/media/stiri/0/4/516/big/IMG_0432.jpg

Echipa antrenată de Dinu Donca a trecut cu 3-2 de Cetate Deva la capătul unui meci pe care arădenii l-au jucat aproape în totalitate în zece oameni. Centralul din Oradea l-a eliminat pe Urdaș încă din minutul 12. Chiar și așa, roș-albii au reușit să înscrie și să conducă la pauză cu 2-0. În repriza secundă, oaspeții au reușit egalea în urma unor faze fixe, dar cu patru minute înainte de final s-a făcut 3-2 și UTA U15 a luat toate punctele.

Au marcat pentru UTA: Mihai (2) și Babiciu.

Primul 11: Brândă – Tod, Vale, Urdaș, Popescu, Serengău, Sarkozi, Hunor, Babiciu, Mihai și Ursu. Au mai jucat: Tirian, Buzdău, Boiț, Ciubăncan, Mare și Borhan.

”Un meci care părea simplu sau așa trebuia să fie din prisma liniei de clasament și având în vedere că în tur am bătut la ei cu 6-0 s-a transformat într-un thriller. Alimentat de prestația centralului care ne-a eliminat un jucător în minutul 12, așa arbitraj nu am văzut de când sunt... Am jucat aproape tot meciul cu om în minus. Am ratat mult, iar după 2-0 ne-am relaxat și ei ne-au dat două goluri din lovituri libere. Ne-am complicat singuri și ne-am trezit că era 2-2. Am reușit să înscriem la ultima fază și până la urmă rezultatul este unul bun” a declarat Dinu Donca la finalul întâlnirii.

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri