Elite U17 & U18 / UTA se oprește în semifinale. Roș-albii vor lupta pentru bronz

/media/stiri/0/3/722/big/faur.jpg

Drumul celor două echipe arădene în Campionatul Național Liga Elitelor continuă doar cu finala mică, amândouă ratând calificarea în lupta pentru medaliile de aur.

UTA Under 19 a fost învinsă de Dinamo București, pe stadionul din Ștefan cel Mare, cu 6-1. Pentru arădeni a marcat, la scorul de 2-0 pentru bucureșteni, Gabriel Pop, din lovitură de pedeapsă. Arădenii au jucat în formula: Mara – D. Lazăr (Lezeu), Iuga, Rogojan, Dinculescu (Revesz) – Pop, Brănișteanu – Mager (Vasile), Toma (Țurcanu), Mandache (Iova) – Costin. Roș-albii joacă finala mică a campionatului pe 3 iunie, în compania celor de la LPS Satu Mare, învinși azi de Viitorul Constanța cu 4-2 (în tur a fost 3-3). Meciul e programat la Mogoșoaia.

La U17, meciul cu CS U Craiova a fost dramatic. Oltenii au avut început în forță de meci, beneficiind de un penalty transformat în minutul 8. UTA și-a revenit repede, a preluat controlul și, până la pauză, conducea cu 2-1, dublă Nick Faur (foto, dreapta - 28, 33). Partea a doua începea în nota de dominare arădeană, însă trei ocazii bune irosite aveau să se răzbune cu șase minute înainte de sfârșit, când Craiova a egalat la 2 și n-a mai făcut vreo concesie, asigurându-și biletele pentru finala mare. Zamfir – Deliman, Sabău, Onuțan, Frai – Gruiescu, T. Bodri, Obrad (Deta), L. Bodri – Petcuț (Boștină), Faur a fost formația arădeană de azi. Întâlnirea pentru medaliile de bronz e programată pe 2 iunie, tot la Mogoșoaia, contra clujenilor de la Ardealul, învinși azi de Dinamo București.

 

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 28-04-2018,    Meciul urmator

VS

28-04-2018 11:00

Stadion:

Parteneri