Etapa a II-a, Suceava – UTA. ”Plecăm cu gândul la victorie!”

/media/stiri/0/3/292/big/IMG_5954.jpg

Mâine dimineață, de la 11,00, UTA e pe stadionul sucevean ”Areni” pentru confruntarea cu Foresta, echipa care duce continuă tradiția fotbalistică de lângă vechea Cetate de Scaun.

În prima rundă, galben-verzii s-au înclinat la Ștefănești, în fața Unirii Tărlungeni, dar Roli Nagy e convins că, pe propriul teren, moldovenii vor arăta altfel. ”Întâlnim o echipă în a cărei componență se regăsesc fotbaliști experimentați, ca Semeghin sau Bălan, dar și tineri dornici de afirmare. Mai sunt și cei trei fotbaliști care au jucat la Brașov anul trecut, Ene, Rusu și Avram, îi cunoaștem bine. Adversarii vin după o înfrângere deși au condus 1-0, vor dori să fie pozitivi la primul lor joc acasă. Iar în conducere îl au pe Dorin Goian, sigur va dori să coordoneze lucrurile așa cum trebuie pe noul său drum. Sunt unele necunoscute, dar sperăm ca până la ora jocului să fim optimi. Plecăm cu gândul la victorie”, a punctat antrenorul arădean.

Pe lângă Goian, sucevenii și-au mai adus acasă încă doi fotbaliști cu trecut la echipe importante din România: Adrian Iencsi e antrenor,iar Dănuț Perjă joacă rolul directorului sportiv.

Meciul Suceava – UTA e transmis în direct de Digi Sport.

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri