Etapă prolifică pentru juniorii Academiei UTA

/media/stiri/0/4/643/big/IMG_1626.jpg

Academia UTA a primit astăzi, pe Motorul, vizita juniorilor de la LPS Banatul, în cadrul etapei a doua a Ligii Elitelor U19 & U17. După ce sâmbăta trecută utiștii au venit de la Cluj doar cu un punct din șase, astăzi s-au revanșat din plin.

Liga Elitelor U19, etapa 2: UTA - LPS Banatul 7-0 (2-0)

În primul meci, la U19, tinerii lui Gaica și Ungur au dominat prima repriză aproape în totalitate. Urmăriți din tribună de Gyuszi Balint și antrenorul de portari Gabi Vasiliu, utiștii au încercat, fiecare, să dea pe teren ce are mai bun. Dorința individuală de a înscrie a făcut ca scorul la pauză să fie doar 2-0. Primul gol a fost marcat de Jula, după centrarea lui Gavrilă. Același Gavrilă (foto) a prins un șut bun din marginea careului, care s-a oprit în ațele porții adverse.

După pauză jocul colectiv a crescut și astfel a început recitalul. Gavrilă a făcut tripla în minutele 53 și 59. L-au urmat, pe rând, Merian, Rădulescu și Boștină.

UTA: Blaga - Haloș (C), Vidican, Pascu, Mohaci, Gavrilă, Cocriș, Rădulescu, Merian, Paunchici, Jula.
Au mai jucat: Truță, Boștină, Răzban, Dardai și Sfîrlea.
Rezervă: Rigo.
Au marcat: Jula (20), Gavrilă (40, 53, 59), Merian (62), Rădulescu (67), Boștină (77).

Liga Elitelor U17, etapa 2: UTA - LPS Banatul 7-2 (1-0)

În cea de-a doua partidă jocul a fost mai echilibrat, cel puțin în prima repriză. Utiștii au întâmpinat o opoziție dârză din partea timișorenilor de la Banatul. Roșca a avut grijă ca prin intervențiile sale tabela să rămână imaculată. La ratările bănățenilor a răspuns Andrieș (foto), cu un lob frumos, 1-0.

În actul secund copiii lui Dinu Donca, secondat de Sandu Țamboi, au mărit ritmul iar golurile nu au întârziat să apară. Pe rând, și-au trecut numele pe lista marcatorilor: Onișor din pasa lui Maxim, proaspăt intratul Rotea și Mocanu, 4-0. Cu zece minute înainte de final timișorenii marchează de două ori. UTA era în 10, Măguleanu primind îngrijiri medicale după ce la o alunecare adversarul i-a spart arcada. În doar trei minute însă, jucătorii UTA-ei spulberă speranțele adversarilor prin Mocanu, Tambor și Mercioiu (din penalty), scor final 7-2.

UTA: Roșca - Popa, Măgulean, Blaga, Puta, Pătlăgică, Mercioiu (C), Andrieș, Borcea, Maxim, Onișor.
Au mai jucat: Tambor, Rotea, Goian, Mocanu și Domide.
Rezerve: Rigo și Stereciuc.
Au marcat: Andrieș (32), Onișor (50), Rotea (60), Mocanu (76, 87), Tambor și Mercioiu.

Sâmbătă, 17 august, utiștii se deplasează la Oradea, pentru întâlnirea cu LPS Bihorul.

La Elite U16, meciul de astăzi contra concitadinilor de la Viitorul s-a amânat. Etapa viitoare elevii lui Donca și Bogoșel au deplasare tot la Cluj, de data asta în compania Universității.

Galerie foto

Ultimele stiri

08:30, 20-04-2021,    Meciul urmator

VS

20-04-2021 20:30

Stadion: Dinamo - Central (Bucureşti)

Parteneri