FC Botoșani – UTA / ”Avem încredere în potențialul nostru”

/media/stiri/0/5/59/big/122997782_10160090082528942_157933102411484490_o.jpg

La egalitate de puncte înaintea etapei cu numărul 9, FC Botoșani și UTA se întâlnesc în această seară. Meciul reprezintă o premieră pentru ambele echipe, aflate pentru prima dată față în față într-un meci oficial din Liga I.

”Știm că jucăm în compania unui adversar foarte bun, care are în componență jucători de calitate în special în compartimentul ofensiv, jucători capabili să facă diferența. O echipă care nu degeaba a ajuns să ne reprezinte în această vară în competițiile europene. Avem încredere în potențialul nostru, deși mergem la Botoșani cu un lot incomplet. Cred și sper că victoria din etapa trecută ne-a deblocat un pic în ceea ce privește exprimarea jocului și aștept să se vadă acest lucru. Este evident că dacă vrem să scoatem un rezultat bun la Botoșani trebuie să punem probleme, să amenințăm poarta adversă, să punem presiune, să avem o organizare defensivă bună, să știm să reacționăm pe momentele de tranziție. Știm toate aceste lucruri, le-am pregătit, le-am analizat împreună cu băieții, sper să le punem în practică și să ne întoarcem la Arad cu un rezultat bun”, anticipează antrenorul principal utist Laszlo Balint.

”Suntem conștienți că ne așteaptă un meci dificil, împotriva unei echipe mature, solide, cu bună experiență a Ligii I. Botoșaniul e o echipă ofensivă, care a reușit să câștige ultima etapă, chiar dacă a avut o perioadă mai dificilă înainte, are moralul ridicat. Dar ne-am antrenat bine, am avut două meciuri în care am avut o evoluție destul de bună, și mergem cu gândul la cel puțin un punct. Ne lipsesc câțiva colegi, dar sunt convins că cine va intra pe teren va avea atitudine și dorință de victorie și sperăm că duminică vom avea un drum lung și vom fi fericiți”, transmite și Sorin Bustea.

FC Botoșani – UTA începe la 19:15 și se vede pe Look, Telekom și Digi Sport.

Arbitri: Horațiu Feșnic – Sebastian Gheorghe, Adrian Vornicu. Rezervă: Claudiu Marcu. Observator: Marian Dorobanțu.

Galerie foto

Ultimele stiri

05:30, 16-04-2021,    Meciul urmator

VS

16-04-2021 17:30

Stadion: ”Francisc Neuman”

Parteneri