FOTO / Ajutând un copilaș să-și regăsească zâmbetul

/media/stiri/0/4/185/big/32226925_573855546326484_1973918113988608000_o.jpg

Unul din cei mai mici membri ai familiei noastre a trecut, în urmă cu două zile, prin clipe cumplite, după ce a fost atacat și mușcat brutal de câinele unui vecin din cartierul Aradul Nou. Puștiul Timotei Vârvoreanu, portar al grupei 2009, antrenată de Alex Nistor și Norbert Polgar, a fost internat la Spitalul Județean Arad, iar familia roș-albă încearcă să-l ajute să treacă mai ușor peste ce i s-a întâmplat.

Astăzi, înainte de a pleca spre Oradea, utiștii au dorit să-i readucă lui Timotei zâmbetul pe buze. Reprezentanții echipei, Codru Grădinariu, Roberto Bodea, Darius Buia, Norbi Polgar, Bogdan Burlă și Cătălin Hlistei l-au vizitat pe micul goalkeeper, oferindu-i cadouri și încurajări.

”Cu toți am trecut prin momente grele și, ca atare, am dorit să-i transmitem, prin puterea exemplului, că va trece peste această întâmplare nefericită. Iar când se însănătoșește, mai avem un cadou pentru Timotei: a fost deja invitat să participe un antrenament cu prima echipă”, a punctat Codru Grădinariu, directorul general al UTA-ei.  ”Le mulțumim din suflet tuturor, chiar nu ne așteptam la o așa surpriză”, a mărturisit Emanuel Vârvoreanu, tatăl lui Timotei.

„Mulțumim suporterilor, echipei UTA și tuturor celor care au reușit să readucă zâmbetul pe buzele lui Timotei!”, transmit și reprezentanții Spitalului Județean Arad.

 

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri