FOTO / Fotbaliștii sosiți în iarnă la UTA transmit încredere: ”Să fim cât mai sus la final!”

/media/stiri/0/4/81/big/IMG_7636.jpg

Șapte nume noi se regăsesc în efectivul cu care UTA abordează a doua parte a campionatului 2017-2018. Astăzi, nou-veniții au fost prezentați oficial.

Angelo Iuga (mijlocaș, legitimat ultima dată la CS U Craiova) a crescut la Atletico Arad și s-a întors acasă ”cu dorința de a ajuta echipa să urce mai sus în clasament. Ne dorim să facem cu toții jocuri bune. Am jucat peste tot în linia de mijloc, vreau să dau tot pentru echipă din orice postură”.

Mihai Petra (mijlocaș, vine de la ASA Tg. Mureș): ”Am și experiența primei ligi, am venit la UTA să facem treabă, sper să terminăm cât mai sus în clasament”.

Mihai Roșca (fundaș central, ultima echipă Dinamo Auto Tiraspol): ”În Republica Moldova am jucat doar în Liga I și am fost selecționat în echipele naționale U19 și U21. Mulțumesc UTA-ei că a avut încredere în mine, m-am acomodat repede. Sperăm să facem o parte a doua mult mai reușită și, de ce nu?, să fim chiar la baraj”.

Denis Lazăr (fundaș, vine de la ACS Șirineasa, dar e arădean, crescut la Atletico și juniorii UTA-ei): ”Am venit aici cu sufletul. Mă bucur că staff-ul și conducerea au avut încredere în mine. Sper să facem treabă, să câștigăm fiecare meci și să progresăm. Ne cunoaștem toți, ne înțelegem bine, abia așteptăm să înceapă campionatul!”

David Popa (atacant, Birmingham): ”M-am întors acasă cu gândul să dau totul pentru ca UTA să ajungă unde îi e locul. Cu toții ne dorim să ajutăm cât mai mult echipa și să reușim o a doua parte de sezon cât mai bună”.

Darius Buia (mijlocaș, în tur a jucat la Cermei): ”Mă bucur că am găsit un grup frumos și un staff competent. Sunt conștient că sunt așteptări mari de la mine, îmi doresc să confirm, dar, până la urmă, fotbalul e un sport de echipă, cu toții vrem să avem evoluții cât mai bune și totul va fi bine. Să strângem cât mai multe puncte și să fim cât mai sus la final!”

Roberto Bodea (portar, ultima oară la Cermei): ”Mă întorc acasă după doi ani și jumătate și mă bucur că, din nou, găsesc un grup foarte unit, cu tineri care pot avea viitor frumos în fotbal. Ne simțim toți apropiați și sunt sigur că vom face o figură frumoasă în acest retur”.

 

Galerie foto

Ultimele stiri

02:00, 20-11-2019,    Meciul urmator

VS

20-11-2019 14:00

Stadion: ”Regie”

Parteneri