FOTO / Hat-trick Țurcanu în UTA U19 - Banatul Timișoara 8-1

/media/stiri/0/3/638/big/untitled-4075.jpg

Echipa antrenată de Dan Oprescu, Cristi Păcurar, Adrian Ungur și Vasile Sin au trecut fără probleme de cei de la Banatul Timișoara după un meci care s-a jucat doar în jumătatea adversă. Arădenii și-au împărțit golurile în mod egal, marcând de patru ori pe repriză. După ce la pauză s-a intrat cu 4-0 pentru UTA, timișorenii au marcat și ei pentru 4-1, însă roș-albii au făcut spectacol și în actul secund pentru ca scorul final să fie 8-1. Țurcanu a reușit hat-trickul astăzi, ceilalți marcatori fiind Savin, Bodri, Mandache, Mager și Lezeu.

UTA U19 a început meciul în următoarea formație: Mureșan - Iova, Savin, Curta, Revesz, Brăniștean, Bodri, Mager, Vasile, Mandache, Țurcanu. 

”Un meci care a fost la discreția noastră. Deși scorul este mai mult decât concludent, am putea să spunem că jocul nu a fost destul de grozav, sperăm că din cauza adversarului care a fost destul de slab. Am încercat să luăm aspectele pozitive, să facem un antrenament util, să facem un joc de posesie pentru că noi punem accent foarte tare pe jocul combinativ și pe alocuri ne-a ieșit, dar mai sunt lucruri de pus la punct. Încercăm în etapele care au mai rămas de disputat să le câștigăm pe toate, poate reușim să terminăm pe locul secund și să ajungem la turneul final”, a declarat Dan Oprescu.

Galerie foto

Ultimele stiri

01:00, 08-12-2019,    Meciul urmator

VS

08-12-2019 13:00

Stadion: "Motorul"

Parteneri