FOTO / Liga Elitelor U19 și U17 / Arădenii au câștigat partidele cu LPS Bihorul

/media/stiri/0/4/737/big/IMG_7747.jpg

Liga Elitelor U19: UTA 7-0 LPS Bihorul Oradea

UTA a făcut scor cu cei de la LPS Bihorul Oradea, ocupanta locului patru din seria de vest a Ligii Elitelor U19. Echipa condusă de Sandu Gaica și Adi Ungur a avut parte de un meci ușor, pe care l-a început practic de la 1-0, când Simon a deschis scorul în minutul trei. Același jucător avea să mai marcheze de trei ori (min. 10, 36 și 45). Gavrilă s-a trecut și el pe lista marcatorilor, iar la pauză scorul era 5-0. În repriza secundă au mai înscris Merian și Boștină, iar scorul final a fost 7-0.

UTA: Opric – Haloș, Salka, Dardai, Mohaci, Simon, Gavrilă, Rădulescu, Merian, Paunchici, Mitrov.
Au mai jucat: Cocriș, Boștină, Răzban și Sfîrlea.

”O victorie meritată. Am început bine meciul, am fost mai atenți și mai concentrați față de alte începuturi de meci și am făcut o primă repriză foarte bună. În repriza a doua, după 5-0 la pauză, am mai redus puțin ritmul dar fără să fie adversarii periculoși. Tot noi am fost periculoși, pe lângă cele două goluri, am mai ratat încă patru sau cinci ocazii”, a declarat Sandu Gaica la finalul meciului.

Liga Elitelor U17: UTA 2-0 LPS Bihorul Oradea

În etapa a 14-a a Ligii Elitelor U17, arădenii au primit vizita celor de la LPS Bihorul Oradea. UTA a câștigat partida cu 2-0, scorul fiind stabilit încă din prima repriză. În minutul 30, Onișor a pătruns în careu și a înscris cu un șut la colțul lung. Mai târziu, în minutul 39, roș-albii au primit o lovitură liberă pe care a executat-o foarte bine Maxim, mingea a lovit bara transversală și a revenit la Mercioiu, care a fost pe fază și a făcut 2-0.

UTA: Tirian, Tambor, Pătlăgică, Bortiș, Putnic, Ursoi, Țurcanu, Mercioiu, Borcea, Onișor, Maxim.
Au mai jucat: Popa, Andrieș, Narsesovici, Popa, Dănilă.

Galerie foto

Ultimele stiri

08:30, 20-04-2021,    Meciul urmator

VS

20-04-2021 20:30

Stadion: Dinamo - Central (Bucureşti)

Parteneri