FOTO / Meci spectaculos la Șiria. UTA II 2-3 Cetate Deva

/media/stiri/0/3/680/big/IMG_8354.jpg

Astăzi, la Șiria, echipa a doua a clubului nostru, a pierdut cu 2-3 întâlnirea cu cei de la CNS Cetate Deva. În ciuda vremii reci și ploioase, meciul a fost unul spectaculos, cu două reprize total diferite. 
Începutul de partidă le-a aparținut oaspeților, experiența formației din Deva având un rol important, reușind să înscrie de trei ori până la pauză. Un fost utist, Szabolcs Székely, a reușit dubla pentru oaspeți. 

Totul avea să se schimbe în mitanul secund. Arădenii au ieșit mult mai motivați de la vestiare și au redus rapid din diferență. Covaci a fost cel care l-a învins pe Roberto Bodea, un alt fost jucător al formației noastre, printr-un șut la colțul lung. A urmat un asediu în jumătatea de teren a oaspeților, cu gol anulat și o bară. A fost un semn că golul plutește în aer, iar Gherghar a făcut 2-3 printr-un șut puternic din afara careului, care l-a lăsat pe Bodea fără reacție. Roș-albii au continuat să preseze și să caute golul egalizator, dar fără rezultat. S-a terminat 2-3 pentru Cetate Deva. 

Un meci în care am făcut o repriză secundă deosebită. Din punctul meu de vedere și cred că și a spectatorilor, a fost o repriză în care noi am avut posesia, am reușit să marcăm trei goluri, din care unul a fost anulat eronat. Am pus presiune pe adversar, aproape 45 de minute i-am ținut în jumătatea lor. Păcat de golurile primite cu ușurință în prima repriză, pentru că deși am luat bătaie astăzi, eu am mers în vestiar și i-am felicitat pe jucători. Au meritat să fie felicitați. Asta demonstrează că UTA are potențial, deși șapte jucători care au fost obișnuiți titulari la liga a treia, au fost la Cluj pentru meciul de la Elite. Cei care i-au înlocuit au făcut-o foarte bine. Excluzând greșelile făcute la golurile primite, a fost un meci foarte bun pentru noi” a declarat Dan Oprescu la finalul întâlnirii.

UTA II: Mureșan – Zdrențan, Rogojan, Wild, Revesz, Coadă, Dobrean, Ghergar, Prună, Vlad, Covaci. Au mai jucat: Vasile, Mager.

Galerie foto

Ultimele stiri

05:30, 27-01-2021,    Meciul urmator

VS

27-01-2021 17:30

Stadion: ”Emil Alexandrescu”

Parteneri