FOTO • LIGA 4 / UTA - Unirea Sântana

/media/stiri/0/4/577/big/IMG_5784.jpg

Echipa secundă a UTA-ei a pierdut astăzi, pe teren propriu, partida cu CS Unirea Sântana. Oaspeții au deschis primii scorul, arădenii reușind egalarea în minutul 21 -  Rădulescu a executat bine o lovitură liberă de pe partea dreaptă iar Vulturar a trimis cu capul în plasă, 1-1. Pe fondul unor greșeli în defensivă, ”roș-albii” au mai primit două goluri până la pauză, când scorul a fost 1-3. Repriza secundă a aparținut celor de la Sântana, care au mai înscris de trei ori, iar meciul în care experiența și-a spus cuvântul s-a terminat 1-6.

UTA a început meciul cu Opric – Haloș, Salka, Pascu, Mohaci, Cocriș, Vulturar, Rădulescu, Gavrilă, Jula, Răzban. Au mai jucat: Nistor, Petcuț, Sterciuc, Andrieș

”O victorie meritată a celor de la Sântana. Nu avem nicio scuză, am jucat foarte slab, mai ales în faza de apărare. Se mai întâmplă, sunt copii, dar chiar așa greșeli mari nu mă așteptam ca să facă, indiferent că au fost individuale sau colective. Nu au fost cei care sunt la echipa mare, cei care sunt accidentați, dar am folosit mulți copii și toți care intră trebuie să joace”, a declarat Sandu Gaica.

Etapa viitoare, UTA se deplasează la liderul campionatului, ACS Progresul Pecica.

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri