FOTO: UTA II - Unirea Alba Iulia 0-2

/media/stiri/0/3/706/big/IMG_3097.jpg

UTA II a întâlnit astăzi pe Unirea Alba Iulia în cadrul etapei a 24-a a seriei a 4-a din Liga a 3-a. Prima repriză a fost una fără mari realizări din partea celor două echipe. Unirea a dominat steril, dar UTA s-a apărat bine. În partea a doua, pe fondul unor greșeli defensive alba-iulienii au reușit să marcheze de două ori, 0-2 fiind și scorul final.

UTA: Mureșan - Zdrențan, Coadă, Savin, Vasile, A. Bodri, Dobrean, Prună, Revesz, Ghergar, Covaci. Au mai jucat: Curta, Laza. Rezerve: Mara, Dan Daniel.

„Aversarii nu au fost mai buni ca noi, dar așa cum le-am spus băieților în vestiar, meciul îl va câștiga echipa care va face mai puține greșeli. Golurile le-am primit în urma unor greșeli care până la urmă sunt apanajul tinereții. Jocul per ansamblu nu a fost rău. Am avut mai multe așteptări de la jucătorii mai experimentați. Sunt bucuros că au debutat și alți copii în Liga 3 (n.r. Curta, Laza, Bodri) și pot spune că au făcut-o chiar bine, ținând cont de tinerețea lor“, a declarat la finalul partidei antrenorul Dan Oprescu.

Galerie foto

Ultimele stiri

01:00, 08-12-2019,    Meciul urmator

VS

08-12-2019 13:00

Stadion: "Motorul"

Parteneri