FOTO / UTA U19 – Drobeta Tr. Severin 5-0. Hattrick Țurcanu, încă un pas spre turneul final!

/media/stiri/0/3/665/big/_MG_7930.jpg

Trupa arădeană rămâne în cursa pentru calificarea la turneul final al Ligii Elitelor U19. Roș-albii au trecut astăzi de Drobeta Turnu Severin cu un 5-0 care indică ușor cum s-au desfășurat lucrurile pe arena din Sînnicolau Mic. Înaintea primului fluier, asistența a avut surpriza să-l revadă pe Ioan Atodiresei, dublu campion cu UTA în 1969 și 1970. Fotbalistul de odinioară e născut în Sînnicolau și e stabilit, de multe decenii, la Reșița.

În formă excelentă, Răzvan Țurcanu a semnat al treilea hattrick consecutiv! Gabriel Pop și Ovidiu Mandache s-au in scris și ei lista marcatorilor.  

UTA e pe locul 3 în seria vestică a Ligii Elitelor, dar cum poziția secundă e ocupată, în acest moment, de Centrul de Excelență Timișoara (fără drept de accedere la turneul final), roș-albii sunt conectați din plin la obiectivul calificării. Ecuația poate fi rezolvată săptămâna viitoare, când băieții lui Cristi Păcurar, Dan Oprescu, Adi Ungur și Vasile Sin merg în fieful Ardealului Cluj, cei de pe Someș stând doar la un punct în spate.

”Sperăm să prindem locul 2 și să mergem la turneul final, e obiectivul nostru. Mergem să câștigăm la Ardealul!”, a transmis eroul meciului de azi, Răzvan Țurcanu, ajuns la cota 13 în actuala stagiune.

Contra Drobetei, au început: Mureșan – Iova, Rogojan, Savin, Revesz, A. Bodri, Brănișteanu, Iuga, Lezeu, Pop, Țurcanu. La dispoziție: Mara – Dinculescu, Costin, Toma, Mandache, Vasile, Laza.

Ardealul – UTA e programat pe 29 aprilie, de la 12:00.

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri