FOTO / Victoria Felnac 3-1 UTA III

/media/stiri/0/3/424/big/felnac_uta3-9.jpg

Cu o echipă compusă în mare parte din jucători de la echipa secundă, UTA III nu a reușit să îi încurce pe cei de la Victoria Felnac. După aproape o repriză în care ambele echipe s-au tatonat și încercau să își găsească ritmul, gazdele au reușit să deschidă scorul cu puține minute înainte de pauză în urma unei greșeli în defensiva roș-albilor. Repriza a doua a fost mai animată, cu mai multe faze de poartă, cei de la Felnac reușind să mărească scorul la 3-0. În încercările de a reveni în joc, UTA a reușit să înscrie doar golul de onoare, printr-un penalty executat perfect de Ignea, bară transversală-gol.

UTA III a folosit următoarea alcătuire: Mara – Gabor, Wild, Lazăr, Gârbiță, Gherghar, Dobrean, Coadă, Ungurianu, Ghiunghiuș, Ignea. A mai jucat: Tarcea

Antrenor: Alexandru Gaica

”A fost un meci echilibrat o bună perioadă, dar de ce ne-a fost frică nu am scăpat. Aici mă refer la fazele fixe, Felnacul fiind o echipă care pregătește bine aceste faze. Chiar dacă am folosit mulți jucători de la echipa secundă, aceștia probabil au fost obosiți, nu au trecut nici 48 ore de la ultima lor partidă.” a fost declarația lui Alexandru Gaica de la finalul partidei.

Galerie foto

Ultimele stiri

06:00, 01-06-2018,    Meciul urmator

VS

01-06-2018 18:00

Stadion:

Parteneri