Fotoreportaj: UTA II - Ripensia Timișoara 1-4

/media/stiri/0/3/637/big/IMG_2209.jpg

În cadrul etapei a 19-a a Ligii a 3-a, UTA II a dat sâmbătă piept cu ocupanta locului 5, Ripensia Timișoara. Prima repriză nu a avut istoric, adversarii marcând de patru ori. Pe parcursul reprizei a doua UTA a dominat mai mult, apărând astfel și ocaziile. Ghergar a avut două șuturi foarte bune, dar portarul sau transversala i-au negat golul. Nou intrații Coadă și Dinculescu au creat o fază șnur, ultimul marcând golul de onoare în minutul 76.


UTA II: Mara - Zdrențan, Wild, Lazăr, Burlă, Dan (62' Toma), Dobrean, Ghergar, Pop (72' Coadă), Vlad (C) (46' Costin), Covaci (46' Dinculescu). Pe bancă: Mureșan.


„A fost un joc dificil, contra unei echipe experimentate. Prima repriză nu ne face onoare și sperăm că a fost un accident. Din varii motive am încercat să odihnim mai mulți dintre titulari. Rezultat este usturător, dar puțin nedrept ținând cont că prima repriză a fost a lor, iar a doua ne-a aparținut în totalitate. Sunt puțin dezamăgit de băieții de la care așteptăm cu toții mai mult. Este a treia etapă și încă nu au confirmat“, a declarat Cristi Păcurar la finalul meciului.

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri