Gândurile lui Roli Nagy după victoria de aseară: ”Pentru suporteri și familiile noastre!”

/media/stiri/0/3/185/big/roli.jpg

Antrenorul principal al roș-albilor a condus echipa spre un nou triumf, ce ține adrenalina la nivel ridicat pentru ultimele două runde.

”Noi și Chindia suntem revelațiile acestui campionat, două echipe nou-promovate cu obiec tivul realizat și cu bonus de a juca pentru primele locuri, înainte cu două etape de finalul campionatului, un campionat greu și interesant, cu loturi destul de firave în economia unui sezon. Important e că am putut reveni de la 0-1, cu pragmatismul echipei și al jucătorilor. Veneam după o înfrângere usturătoare și grea, care s-a lăsat cu vorbe grele. Dar echipa asta știe să joace pe teren și are un spirit! Asta mă bucură, asta transmit și asta ne-a dus etapă de etapă la gândul de a câștiga și a lua puncte”, a punctat Roland Nagy.

Mijlocașul deceniilor trecute a mărturisit că a simțit din plin legătura dintre echipă și tribună, dedicând victoria și fanilor. ”A fost o partidă frumoasă, într-o atmosferă frumoasă. Continuăm și vedem ce se întâmplă. Avem un joc greu și duminică, se poate întâmpla orice în acest play-off. Mă bucur enorm de mult de această victorie. Câteva ore am fost locul 1, un loc de care n-am știut să profităm când am juca la Mediaș. Reînviem spiritul UTA-ei, e transmis suporterilor. Încercăm să luăm de tot ce putem, echipa are caracter, îi felicit pentru cum muncesc, cum abordează meciul și cum se ajută. O victorie muncită, contra unui adversar foarte bun. Le-a lipsit golgeterul, dar ne-au pus probleme, au avut și avantaj, îmi felicit echipa pentru revenire. Dedicăm această victorie suporterilor și familiilor noastre”.

UTA revine în arenă duminică dimineață. La ora 11,00, pe ”Motorul” descinde CS Mioveni, care a remizat runda trecută la FCM Baia Mare, 3-3. ”Ne așteaptă un meci foarte greu cu Mioveni. Lumea crede că e o formalitate, dar Mioveni are echipă foarte bună, la fel și Baia Mare, ne-au pus probleme. Nimic nu e jucat încă”, anticipează Roli Nagy.

Galerie foto

Ultimele stiri

06:00, 01-06-2018,    Meciul urmator

VS

01-06-2018 18:00

Stadion:

Parteneri