Gyuszi Balint, după victoria de la Târgu Jiu: ”Nu am dat șanse adversarului”

/media/stiri/0/4/701/big/DSC_0644.jpg

UTA a reușit, astăzi, a cincea victorie stagională și rămâne în partea de sus a clasamentului ligii secunde. A fost 5-2 în fieful Pandurilor din Târgu Jiu, cu goluri semnate de toți cei trei atacanți din lot, Alex Ioniță și Cipri Rus au marcat câte două goluri, iar Vali Buhăcianu a închis lista marcatorilor arădeni.

”A fost un meci în care nu am dat șanse adversarului, am controlat autoritar de la început la sfârșit. Din păcate, am primit două goluri din două faze fixe, aici e marea mea nemulțumire. Mă bucur că atacanții au fost mult mai concentrați în faza de finalizare, pe lângă goluri ne-am creat numeroase alte ocazii. Suntem pe drumul bun în ceea ce privește ideile și principiile pe care le impunem în antrenamente. Sperăm să ieșim cu bine din următoarea perioadă, din păcate, astăzi, n-am scăpat de ce ne-a fost frică, am fost nevoiți să îi înlocuim pe Miculescu și Șeroni din motive medicale, sperăm să nu fie nimic grav în ceea ce-i privește”, a spus Laszlo Balint.

Atenția Aradului e, de-acum, îndreptată spre meciul de Cupă cu Dinamo, de marți. Primele gânduri antrenorul principal al UTA-ei. ”Sunt două meciuri total diferite. Plecăm outsideri marți, în timp ce la Târgu Jiu am încercat să ne impunem de la bun început jocul. Am avut o posesie foarte bună, cu Dinamo nu va fi ușor să o facem la fel. Dar, pentru suporterii noștri vom da totul, vrem să facem o figură frumoasă și, de ce nu?, să obținem biletele pentru următorul tur”, a punctat Balint.

Galerie foto

Ultimele stiri

08:30, 20-04-2021,    Meciul urmator

VS

20-04-2021 20:30

Stadion: Dinamo - Central (Bucureşti)

Parteneri