Haideți să-l ajutăm pe Noel!

/media/stiri/0/4/780/big/noel_.jpg

Clubul UTA se alătură campaniei ce vrea să-i ofere o șansă la viață unui suflet. Bebelușul Noel e din Oradea, are doar trei luni și tocmai a fost diagnosticat cu o boală cruntă – atrofie musculară spinală. Perspectivele sunt tulburătoare - afecțiunea e progresivă și duce la pierderea întregii mase musculare. Speranțe de vindecare există dacă se efectuează un tratament în primii doi ani de viață, însă costurile sunt enorme, iar familia micuțului Noel nu le poate susține.

În ajutorul lui Noel a început o campanie derulată la nivel internațional, ce vizează strângerea fondurilor prin valorificarea capacelor de plastic, în special ale celor de PET-uri. Clubul nostru sprijină campania pentru salvarea unei vieți care abia a început și îi roagă pe toți spectatorii care vin la meciul de duminică să aducă la stadion cât mai multe capace, urmând ca noi să le trimitem coordonatorilor campaniei.

Am strâns deja primele capace, iar apelul nostru se întinde și după meciul cu Farul. Vă așteptăm și la sediul clubului din Calea Victoriei nr. 20, apoi și la întâlnirile cu Chiajna și Petrolul.

Haideți să-l ajutăm pe Noel să aibă o șansă la viață!

Cine are posibilitatea, poate dona direct în conturile deschise pe numele Olyus Noel Robert:

EURO:   RO74 BTRL EUR CRT 0527 4551 01

LEI:         RO27 BTRL RON CRT 0527 4551 01

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri