În așteptarea meciului cu Ripensia

/media/stiri/0/4/296/big/IMG_0282.jpg

Două zile au mai rămas până când echipa noastră revine pe arena din Aradul Nou, de această dată pentru duelul cu Ripensia Timișoara.

”E un meci între două echipe de tradiție, care au spus ceva în fotbalul românesc. Sperăm într-o emulație măcar la fel ca și la meciul cu Farul. Avem multe date despre Ripensia, au plecat din Liga a VI-a cu niște principii pe care le păstrează. O echipă omogenă, au păstrat același sistem, aceeași idee tehnico-tactică, cu bloc strâns și scurt, pase scurte și redublări. De la mijloc în sus, chiar dacă nu mai e Mediop, stau bine. Nu înseamnă că în apărare se prezintă mai puțin bine”, e de părere Cristi Păcurar, antrenorul secund al UTA-ei.

Pe de altă parte, după ce a avut de suferit în primele trei runde datorită arbitrajelor, utiștii speră că lucrurile se vor schimba. ”Am avut o discuție cu domnii Zoltan Szekely și Alexandru Deaconu în acest sens. După meciul de la Daco-Getica, asistentul a fost reținut de la delegări după greșeala de la golul anulat, iar după meciul cu Farul, centralul a fost, de asemenea suspendat suspendat. După meciul de la Brăila, am făcut un colaj video cu fazele în care ne considerăm dezavantajați, așteptăm să vedem ce decizie se ia. Ni s-a transmis că se dorește un arbitraj de bun simț, același lucru l-am transmis și eu. Avem mare încredere, în Federația Română de Fotbal sunt oameni foarte tineri, dornici de a crea un climat profesionist”, a punctat Codru Grădinariu, director general UTA.

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri