Încredere înaintea duelului cu liderul. ”Cu dorința de a câștiga mergem toți!”

/media/stiri/0/3/654/big/stahl_rosu.jpg

Victoria cu Sepsi a redresat moralul roș-albilor, care așteaptă acum duelul cu Juventus București. Plasată în fruntea ligii secunde și la o diferență reconfortantă de urmăritoare, trupa din Colentina e tratată cu atenție maximă de utiști.

”Întâlnim o echipă bine organizată, detașată pe primul loc la o distanță considerabilă, are puține goluri primite, în proporție de 95 la sută se poate spune că promovată. Dar noi mergem după trei puncte, ca de fiecare dată. Vrem să facem un meci bun și să câștigăm!”, transmite antrenorul Laurențiu Roșu.

Revelație în meciul trecut, puștiul Albert Stahl se arată și el încrezător: ”Dacă mi se da șansa să joc, vreau să o fac cât mai bine, să îmi ajut echipa. Vrem să câștigăm cele trei puncte, cu dorința de a câștiga mergem toți!”.

UTA merge la București fără suspendații Chindriș și Petre, în locurile lor au fost convocați Amir Jorza și Bogdan Burlă.

Juventus – UTA se joacă sâmbătă dimineață, la 11:00. Roș-albii fac deplasarea mâine după-amiază, cu avionul și petrec noaptea la hotelul Mirage din Snagov.

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri