Înfrângere în Liga Elitelor U19

/media/stiri/0/3/126/big/stupar-dan_1.jpg

Băieții antrenați de Dan Stupar au suferit astăzi o înfrângere în Liga Elitelor Under 19. CSU Craiova a câștigat acasă cu scorul de 3-1 partida cu UTA, după ce în minutul 87 scorul era 1-1. De precizat faptul că roș-albii au jucat cu doi oameni mai puțin încă din minutul 60 ( Iova – cartonaș roșu direct, Covaci - eliminat după ce a văzut al doilea galben ).

UTA a început meciul cu Stanciu – Iova, Lazăr, Iuga, Aldan, Costin, Jorza, Covaci, Copaci, Dinculescu, Petre. Acesta din urmă a fost și singurul marcator al arădenilor.

”Meciul a fost frumos, chiar și cei de la Craiova au lăudat ambele echipe. Ne-am creat destule ocazii, dar din păcate nu am reușit să marcăm. Ocaziile au fost împărțite și un rezultat de egalitate era mai îndreptățit. Regret că am pierdut, era important și un egal deoarece Craiova era o echipă ce se afla la doar un punct sub noi înaintea acestui joc. Ei practic au jucat cu echipa lor a doua, jucători care evoluează în liga a treia.” a concluzionat Dan Stupar.

Miercuri în Liga Elitelor U19 are loc o etapă intermediară în care UTA joacă acasă, de la ora 12, împotriva celor de la Gaz Metan Mediaș.

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri