Înfrângere pentru UTA în primul amical al verii

/media/stiri/0/3/249/big/rus.jpg

La ora 18,00 (ora României), a început confruntarea dintre gruparea de ligă secundă maghiară Balmaz Kamilla Gyógyfürdő și UTA Arad. Meciul se dispută pe Városi Stadion din localitatea Balmazújváros și contează pentru un turneu organizat de echipa gazdă. Sunt șase echipe în total, UTA și adversara ei de azi fac parte din grupa B, alături de Nyíregyháza Spartacus FC, pe care arădenii o întâlnesc la Arad, miercuri. Din grupa A fac parte Olimpia Satu Mare, Cigánd SE și Kisvárda Master Good. Dacă UTA trece de grupă, nu va juca faza următoare, deoarece programul coincide cu stagiul din Austria.

Prima confruntare amicală a roș-albilor din campania ce precede stagiunea 2016-2017 a fost abordată de staff-ul tehnic arădean cu următorul prin unsprezece: Miron – Wild, Manea, Lazăr, Burlă – Chindriș, Jorza – Strătilă, Man, Hlistei – Rus.

Jocul a început favorabil pentru ”Bătrâna Doamnă”, care a deschis scorul în minutul 12: o acțiune colectivă de atac s-a soldat cu o pasă pe culoar destinată lui Cipri Rus, iar atacantul care a înscris și ultimul gol oficial al UTA-ei sezonul trecut a finalizat cu sânge rece, 1-0 pentru UTA.

Trupa maghiară a restabilit egalitatea în minutul 21, iar cu cinci minute înainte de pauză a întors la 2-1.

Pentru partea a doua, Roli Nagy i-a mai avut la dispoziție pe Mara - Iuga, Moza, Covaci, Tănase, Vlad, Costin, Petre, Stahl, Curtuiuș, cu toții intrând în joc.

Gazdele s-au desprins la scurt timp după pauză, 3-1 (55), apoi UTA a revenit prin golul de 3-2 semnat de Adrian Petre. Ultimul sfert de oră a adus însă detașarea celor de la Balmaz Kamilla Gyógyfürdő, care au mai înscris încă de două ori și s-au  impus cu 5-2.

 

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri