Înfrângeri pentru ambele grupe de juniori în Liga Elitelor

/media/stiri/0/4/354/big/IMG_6115.jpg

Astăzi, de la ora 12, UTA U19 a întâlnit pe Universitatea Cluj în etapa a doua din Liga Elitelor. Oaspeții au câștigat cu 5-0 și juniorii arădeni rămân cu zero puncte în campionat și după această rundă. În minutul 89, UTA a beneficiat de o lovitură de pedeapsă, ratată însă de Obrad.

UTA a început meciul cu Creța – Haraseniuc, Pașcu, Dardai, Onuțan – Sabău, Morar – Nagy, Teodorovici, Obrad – R. Petcuț. Au mai jucat: Tudor, Sabău, Lazăr și Onuțan.

La diferența aceasta de scor cuvintele nu își mai au rostul. Am întâlnit o echipă mult mai bună decât noi, în acest moment nici nu știu cât suntem de pregătiți pentru nivelul din acest an al Ligii Elitelor. Nu cunoaștem încă celelalte echipe, tot ce putem spune că diferența de valoare dintre formația de acum doi ani, când am câștigat seria la Under 17 și cea de acum e, din păcate, destul de mare. În prima repriză au fost situații de-o parte și de cealaltă, apoi am luat gol la o fază fixă, pe o lipsă de marcaj, iar în partea a doua, luând două goluri într-un minut s-a terminat totul. Clujenii au jucat cu elan, noi clacând psihic nici nu am mai putut alerga ca lumea. Așadar, a fost un meci pe care sperăm să-l uităm cât mai repede, dar, pe de altă parte, trebuie să avem o altă atitudine și o altă determinarte în meciurile ce urmează”, a spus Costel Bogoșel la finalul disputei de pe „Motorul”.

În runda următoare, UTA va da piept cu Școlar Reșița. Partida se va disputa duminică, 14 octombrie, de la ora 12, în Valea Domanului.

 

Înfrângere și pentru cei de la U17

În cealaltă confruntare, UTA U17 a fost învinsă acasă de LPS Bihorul Oradea cu 6-1. Echipa antrenată de Mircea Aslău a reușit să înscrie singurul gol prin Bogdan Maier

”Un rezultat injust, dacă ne luăm după ce s-a întâmplat în teren, dar am făcut foarte multe greșeli și din cele șase goluri, cinci le-am luat pe greșeli individuale. Ca joc sunt mulțumit de băieți, au alergat, au pasat, au încercat. Am și ratat, am avut două-trei ocazii la 0-0. La 0-1, în loc să reintrăm în joc am avut o bară. Dar ne asumăm, știm că este foarte greu, trebuie să muncim mai mult, să eliminăm greșelile individuale și eu zic că lucrurile vor fi altfel. Jucăm într-un campionat bun, unde sunt cele mai bune echipe, e important că am ajuns aici și sperăm să începem să facem rezultate bune și să avem continuitate”, a declarat Mircea Aslău, care a trimis în teren următorul „11”: Iucie - Stăină, Maier, Irimia, Căciulă - Vulturar, Turc - Gădărici, Aslău, Jula - Cleuță. Au mai jucat: Manea, Palea, Moldovan, Miclea, Nădăban.

Sâmbăta viitoare, UTA se deplasează la Timișoara, unde întâlnește liderul seriei, LPS Banatul Timișoara, de la ora 14.

 

 

Galerie foto

Ultimele stiri

12:30, 27-02-2021,    Meciul urmator

VS

27-02-2021 12:30

Stadion: Gaz Metan (Mediaș)

Parteneri