International Alexander Holding susține campania de promovare a UTA-ei în Liga I

/media/stiri/0/4/928/big/international_alexander_holding.jpg

Clubul nostru are bucuria să anunțe încheierea unei noi colaborări – alături de echipa-fanion a Aradului e, de acum, compania International Alexander Holding.

”Suntem încântați că vă putem prezenta un partener, un sponsor al clubului nostru: International Alexander Holding. Compania are capital 100% românesc și este înființată în anul 2003 de un antreprenor arădean – domnul Simion Apreutese. International Alexander Holding susține campania noastră de promovare în Liga I. Am fi bucuroși ca parteneriatul să se extindă pentru sezonul următor, dar și pentru cele care vor veni, deoarece International Alexander este o societate arădeană din categoria companiilor foarte mari prezente în viața clubului. Mulțumim, International Alexander”, a transmis Alexandru Meszar.

Compania a crescut an de an, devenind lider în sectorul de transport și logistică. Este reprezentată de o echipă dinamică și profesionistă, prezentă astăzi în România, Serbia, Ungaria și Germania. A primit constant premii, printre care amintim: “Cel mai eficient operator de transport cu capital românesc”, “Excelență în logistică”, “Premiul pentru stabilitate financiară”, “Premiul pentru responsabilitate financiară”.

”Pentru noi este foarte importantă noțiunea de familie, unitate, de echipă. Astfel am crescut și avem în spate o experiență de aproximativ 18 ani. De aceea suntem interesați să sprijinim comunitatea locală. Soțul este arădean, aici s-a născut și a crescut, aici s-a format și dezvoltat profesional. Eu l-am urmat, am devenit și eu arădeancă. Ne dorim să sprijinim UTA, credem în forțele echipei și că poate obține rezultate remarcabile. Pentru noi este foarte important să avem parteneriate pe termen lung”, a fost mesajul doamnei Loredana Apreutese, director general al International Alexander.

Galerie foto

Ultimele stiri

08:30, 20-04-2021,    Meciul urmator

VS

20-04-2021 20:30

Stadion: Dinamo - Central (Bucureşti)

Parteneri