Ionuț Neagu e jucătorul UTA-ei

/media/stiri/0/4/476/big/neagu.jpg

Conducerea clubului a ajuns astăzi la un acord cu Ionuț Neagu, care devine fotbalistul UTA-ei pentru un an și jumătate.

Mijlocașul e născut pe 26 octombrie 1989 la Galați. A început fotbalul la Oțelul și a trăit cea mai mare bucurie din istoria trupei de pe malul Dunării, care cucerea titlul de campioană a României şi Supercupa, ambele în 2011.

Următorii trei ani i-a petrecut la Steaua București, ipostază din care și-a adăugat în palmares încă două trofee de campion național, unul de vicecampion, Cupa României şi Cupa Ligii.

Apoi a avut două experiențe externe, la Kardemik Karaburspor (Turcia) și Nea Salamina (Cipru). Din 2017 a fost component al echipei Gaz Metan Mediaș. 

A îmbrăcat tricoul reprezentativei României de trei ori, iar ca echipier al Oțelului și al Stelei a jucat în Champions League.

„UTA e o echipă titrată, sperăm să revină cât mai curând la nivelul aşteptărilor. Am venit aici pentru că utiştii au avut încredere în mine, sper să le răsplătesc această încredere. Îmi doresc să devenim o echipă competitivă până în vară, apoi să încercăm promovarea. Toată lumea şi-o doreşte, iar eu cred că Aradul merită să fie pe prima scenă”, a punctat Ionuţ Neagu.

Bun venit la UTA!

Galerie foto

Ultimele stiri

05:30, 16-04-2021,    Meciul urmator

VS

16-04-2021 17:30

Stadion: ”Francisc Neuman”

Parteneri