Ionuț Neagu: ”Mergem pentru trei puncte, ne vor da încredere!”

/media/stiri/0/4/525/big/56182433_813486475728129_684442646806003712_n.jpg

UTA a intrat pe ultima sută de metri a ciclului săptămânal de pregătire al următorului meci de campionat. Sâmbătă, 6 aprilie, echipa noastră e față în față cu CS Balotești, trupă ce-l are pe bancă pe Gică Mihali, fost antrenor secund la Arad la începutul campionatului trecut.

Roș-albii pornesc mâine spre destinația confruntării ce contează pentru etapa cu numărul XXVIII. Deși UTA și Baloteștiul sunt despărțite de zece locuri în clasamentul ligii secunde, team-ul arădean transmite că tratează jocul la modul cel mai serios.

”Ne așteaptă un meci dificil. Adversarii noștri nu mai au nimic de pierdut, așa că ne așteptăm să joace dezinvolt. Din ce am înțeles, terenul va fi foarte rău, dar va trebui să ne mobilizăm și să ne adaptăm mai bine și mai repede, pentru că o asemenea suprafață de joc nivelează puțin valorile. Mergem pentru cele trei puncte, pentru asta mergem acolo. Dorim să legăm victoria cu Snagov de un nou rezultat bun, asta ne dă încredere pe viitor”, a punctat mijlocașul Ionuț Neagu.

Fotbalistul sosit în această iarnă la Arad e încrezător în potențialul trupei arădene, odată cu victoria de săptămâna trecută. ”Spre finalul campionatului, sper să fim cu toții cât mai pregătiți pentru ce va urma sezonul viitor. În ceea ce privește randamentul meu, am venit după o perioadă grea, dar cât mai curând sper să ajung și eu unde îmi doresc, odată cu jocul echipei”, a adăugat Neagu.

UTA abordează meciul de la Balotești fără patru oameni, Șeroni e suspendat, iar Stahl, Coulibaly și Manea sunt accidentați.

 

Galerie foto

Ultimele stiri

08:30, 20-04-2021,    Meciul urmator

VS

20-04-2021 20:30

Stadion: Dinamo - Central (Bucureşti)

Parteneri