Ionuț Popa prefațează meciul UTA - Farul

/media/stiri/0/4/274/big/IMG_9024.jpg

Runda cu numărul doi a ligii secunde 2018-2019 marchează întoarcerea echipei noastre pe stadionul ”Motorul”. Învinsă în etapa inaugurală de Daco-Getica București, UTA speră că revederea cu suporterii pe terenul propriu va aduce și prima victorie.

”Pentru toți – spectatori și jucători - jocul e important. E un moment interesant, să joci după mult timp acasă și pe un teren nou. Aștept ca jucătorii să înțeleagă acest aspect, le-am cerut și le cer să fie mai atenți la problemele enumerate – să nu mai greșească individual, să aibă altă determinare, altă motivare și să respecte sarcinile. Dacă toate acestea vor fi îndeplinite, atunci mă declar mulțumit pentru etapa în care suntem. Echipa noastră e una nouă, în timp ce aproape fiecare adversar are scheletul vechi. De aceea există o perioadă de evaluare, jucătorii trebuie să demonstreze că ei sunt cei la care ne-am gândit și valoric și calitativ”, a punctat Ionuț Popa.

Constănțenii au început bine campionatul, 4-1 cu ACS Poli Timișoara. ”Farul e echipă cu tradiție, printre cele zece mandatare ale locurilor de promovare. Au câștigat la scor aproape neverosimil în fața lui ACS Poli, au un jucător care a marcat patru goluri în acel meci (n.n. Alexandru Grigoraș), dar sper să câștigăm și să avem o evoluție la fel de bună cum a fost la București în repriza a doua”, a anticipat antrenorul principal al UTA-ei.

Încă accidentat, Albert Stahl nu intră în calcule pentru meciul de sâmbătă.

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri