Ionuț Popa: ”Vreau să imprim echipei personalitate și creștere în joc”

/media/stiri/0/4/91/big/popa.jpg

Experimentatul tehnician a făcut, astăzi, primele sale declarații oficiale din postura de director tehnic al UTA-ei. Ionuț Popa a venit astăzi în fața presei arădene și a vorbit despre speranțe și așteptări din viitorul imediat.

”Am încercat, încă de la primul antrenament, să imprim ce aș dori de la echipă. Am discutat și discut mult cu jucătorii, vreau să continui ce s-a făcut bine. Am auzit multe discuții cum că a venit deșteptul de Popa și face testări. Îi felicit pe jucători și antrenori, s-au pregătit bine în cantonamentul de iarnă, dar am vrut să văd de unde încep eu, pe ce clădesc. Stăm bine, mai puțin din punct de vedere numeric al lotulului de jucători, care trebuie repede completat, dacă e posibil. Spun asta cu răspundere, sunt niște posturi care trebuie acoperite imediat – al treilea portar, un fundaș central și un vârf. Este cea mai tânără echipă din istoria clubului, iar când ai o asemenea medie de vârstă te gândești cu înfrigurare la fiecare joc. În mod normal, ai nevoie de 3-6 luni, dar acum nu e timp”, a punctat ”Mister”.

Ionuț Popa s-a referit și la faptul că a fost contestat: ”Rugămintea mea este ca atunci când suporterii vor susține echipa să le dea aplomb jucătorilor și celor din jurul echipei. Eu mi-am cerut scuze dacă i-am supărat, subiectul pentru mine e închis, mă gândesc doar la ce am de făcut ca să terminăm cu bine. Nu port pică nimănui, nici celor care m-au blamat. Am venit cu gândul să fac echipă la Arad, nu pentru bani sau nume. Nu uit niciodată că atunci când am avut nevoie să fiu lansat în antrenorat, cei care erau în acele vremuri la club și Coco Dumitrescu au avut încredere în mine. UTA mi-a întins atunci o mână, acum vreau să mă revanșez și să fac tot posibilul ca echipa să câștige”.

Revenirea oficială a lui Ionuț Popa la UTA se petrece duminică, atunci când echipa noastră primește vizita viceliderului ligii secunde, FC Hermannstadt. ”Echipa din Sibiu e organizată, nu poate rata promovarea. Să nu pierzi 23 de meciuri în liga a doua înseamnă ceva. Hermannstadt, alături de Călărași - care a adus un antrenor dibaci, cu veleități de promovare - sunt echipele care anul viitor vor fi în Liga I și cred că și la această oră ar învinge cel puțin ultimele cinci clasate din prima ligă. Orice punct m-ar mulțumi, dar echipa pleacă cu gândul de a câștiga fiecare joc, vreau să imprim personalitate, creștere în joc, să nu țină cont de adversar și de unde joacă”, a subliniat ”Mister”.

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 30-05-2020,    Meciul urmator

VS

30-05-2020 11:00

Stadion:

Parteneri