Ionuț Tănase: ”Avem moral să câștigăm la Vâlcea”

/media/stiri/0/3/477/big/tanase.jpg

UTA a avut o ultimă parte de tur bună, cu un șir de șase victorii în care s-a insinuat un singur egal, cel cu Timișoara. A doua parte a sezonului începe în weekend, când arădenii sunt pe terenul celor de la CSM Râmnicu Vâlcea.

Învingători în dificila deplasare de la Târgoviște, acolo unde au fost și autorii unei reprezentații consistente, utiștii merg încrezători în Zăvoi și speră să obține prima victorie în fața vâlcenilor de la revenirea eșalonul secund. Anul trecut s-au înregistrat remize între cele două echipe, 1-1 la Arad și 0-0 la Vâlcea. Tot egal avea să fie și în prima confruntare din 2015-2016, pe ”Motorul”, 2-2 a fost scorul consemnat.

”Va fi un meci greu, în tur am pierdut două puncte în fața adversarilor noștri de sâmbătă. Vâlcea prestează un joc foarte bun, chiar dacă sunt în clasament pe locul 14, nu cred că aceasta e adevărata valoare a lor. Dar acum avem moral să câștigăm după ce am bătut Chindia, o echipă ofensivă”, a apreciat mijlocașul Ionuț Tănase, autorul pasei de gol din care Andor înscria golul doi etapa trecută, la Târgoviște.

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri