Juniorii arădeni au dat piept cu U Craiova

/media/stiri/0/4/382/big/IMG_6773.jpg

În primul meci al zilei de pe arena din Sânnicolau Mic, juniorii U19 au scos un rezultat de egalitate din confruntarea cu oltenii.

UTA deschide scorul în minutul 16. Gruiescu pasează către Miculescu, care ratează intercepția, dar Nagy este pe fază și împinge mingea în poartă. Contrar jocului și direcției vântului puternic, craiovenii reușesc egalarea zece minute mai târziu. În minutul 35 Gruiescu pătrude periculos pe dreapta, pasează lobat peste portar și Miculescu se întinde pentru 2-1. Acesta va fi scorul la pauză, cu toate că utiștii au mai avut ocazii mari, inclusiv o bară a lui Petcuț.

Repriza a doua a fost una mai echilibrată, cu craiovenii alergând după egalare. Reduta utistă a rezistat până în minutul 80, când a venit egalarea. Până la final ambele echipe au forțat victoria, cu un plus pentru UTA. În minutele de prelungire Petcuț putea aduce victoria, dar bara s-a opus la șutul mijlocașului arădean.

UTA U19: Creța - Haraseniuc, Sabău, Onuțan, Pașcu, Gruiescu, Moraru, Petcuț, Miculescu, Nagy, Obrad.
A mai jucat: Teodorovici.
Rezerve: Debre, Popa, Lazăr, Răzban.

„E greu să mai zici ceva după ce în prima repriză am avut trei ocazii monumentale, o bară, iar în repriza a doua am luat un gol copilăresc. Apoi, în minutele de prelungire ajungi singur cu portarul și tragi tot în bară. E bine că am avut atitudine, s-a văzut că băieții își doresc să câștige, atitudine pe care nu am avut-o cu Clujul, când am luat cinci goluri. Nu ne rămâne decât să ne pregătim mai bine, iar rezultatele o să vină“, a declarat la finalul partidei Mihai Petcuț.

În al doilea meci, juniorii U17 nu au avut replică la prestația craiovenilor. Scorul final a fost 0-5.
UTA U17: Iucie - Pătlăgică, Căciulă, Găină, Turc, Vulturar, Merca, Gădărici, Maier, Jula, Aslău.
Rezerve: Manea, Moldovan, Miclea, Nădăban, Irimia, Cleuță, Palea.

Galerie foto

Ultimele stiri

08:30, 20-04-2021,    Meciul urmator

VS

20-04-2021 20:30

Stadion: Dinamo - Central (Bucureşti)

Parteneri