Juniorii mari, victorii la Elite

/media/stiri/0/4/520/big/IMG_0089.jpg

Elite U17

În cadrul Ligii Elitelor U17, UTA a primit astăzi vizita celor de la Interstar Sibiu. A fost un meci de luptă în care tinerii antrenați de Aslău și Petcuț au făcut risipă de efort, bătându-se pentru fiecare minge. Acest lucru și accidentările au făcut ca în primele 27 de minute staff-ul utist să fie nevoit să facă trei schimbări, printre care și portarul. Proaspătul intrat Măcean s-a achitat bine de sarcini, având câteva intervenții salvatoare.

Singurul gol al partidei a venit în minutul 65, când după o succesiune de cornere, Turc centrează în careu, iar Rotea marchează cu capul.

„Este a doua victorie și mă bucur pentru copii. Le-am spus că trebuie să luptăm până la capat să scăpăm de ultima poziție. A fost un meci în care au vrut și s-au dăruit, iar rezultatul a fost pe măsură“, a declarat la finalul partidei Mircea Aslău.

UTA U17: Manea - Turc,  Maier, Găină, Miclea, Gădărici, Merca, Mercioiu, Rotea, C. Moldovan, Aslău.
Au mai jucat: Palea, Măcean, Nădăban, Uzum, B. Moldovan.
Rezerve: Cleuță, Pană.

 

Elite U19

UTA a primit astăzi vizita juniorilor U19 de la Râmnicu Vâlcea, în cadrul etapei a XIII-a a Ligii Elitelor. Elevii lui Sandu Gaica și Adi Ungur au început foarte bine partida reușind să deschidă scorul în minutul 14. Duma primește o minge peste apărarea oaspete, pătrunde în careu talonat de un adversar și plasează mingea cu latul, în poartă. Utiștii au ratat desprinderea prin numeroasele ocazii avute, inclusiv în minutul 38, când Răzban a driblat inclusiv portarul, dar mingea a atins plasa laterală.

În repriza a doua oaspeții intensifică presiunea, iar în minutul 65 primesc o lovitură de pedeapsă. Opric ghicește colțul și reușește să păstreze avantajul de un gol. Adversarii au lăsat garda jos, dar contrele UTA-ei nu au avut finalitate. Deși ultimele minute i-au găsit pe utiști în zece, Onișor părăsind terenul accidentat, scorul a rămas neschimbat, 1-0.

UTA U19: Opric - Pătlăgică, Cocriș, Pascu, Mohaci, Sfîrlea, Petcuț, Ursoi, Răzban, Duma, Jula.
Au mai jucat: Turcanu, Onișor.
Rezervă: Zamfir.

Galerie foto

Ultimele stiri

08:30, 20-04-2021,    Meciul urmator

VS

20-04-2021 20:30

Stadion: Dinamo - Central (Bucureşti)

Parteneri