Juniorii U19 și U17 au câștigat în Liga Elitelor

/media/stiri/0/4/706/big/IMG_5640_-_Copy.jpg

Liga Elitelor U19, etapa 11: UTA Arad – ACS Kids Tâmpa Brașov 9-3 (3-1)

Astăzi, de la ora 12, juniorii under 19 au primit vizita celor de la ACS Kids Tâmpa Brașov pe ”Motorul”. A fost o avalanșă de goluri, meciul terminându-se 9-3 în favoarea arădenilor.

Oaspeții au deschis primii scorul, în minutul 8, dar bucuria lor nu a durat mult, deoarece Simon (foto) a egalat după doar două minute. Până la pauză, roș-albii au mai înscris de două ori, prin Eric și același Simon, iar la cabine s-a intrat cu 3-1.

În repriza secundă s-au marcat nu mai puțin de opt goluri, dintre care două au aparținut celor de la Brașov. Pentru UTA a mai înscris Mitrov (2), iar Boștină și Simon au reușit hat-trickul.

UTA a început meciul cu: Opric – Haloș, Dardai, Pascu, Mohaci, Gavrilă, Vulturar, Salka, Simon, Rădulescu, Mitrov.

Au mai jucat: Sfârlea, Boștină, Paunchici, Onișor.

”În loc să conducem noi cu 1-0, am ratat o ocazie foarte mare, iar pe contraatac am primit primul gol. Mă gândeam că revenim, nu îmi făceam probleme, dar am fost un pic cam moi la început. Având în vedere că avem și accidentați și jucători la echipa mare, am reușit un meci bun, dar sunt nemulțumit că am luat trei goluri aiurea. Important este că am terminat turul pe primul loc”, a declarat Sandu Gaica la finalul întâlnirii.

Liga Elitelor U17, etapa 11: UTA Arad – ACS Kids Tâmpa Brașov 4-2 (3-0)

În cel de al doilea meci al zilei, în Liga Elitelor U17, arădenii au trecut de Kids Tâmpa Brașov cu 4-2. Jucătorii antrenați de Donca, Mărginean și Țamboi și-au făcut meciul ușor încă din prima repriză, scorul la pauză fiind 3-0, prin golurile marcate de Borcea, Pătlăgică și Maxim. Oaspeții au început mai hotărâți a doua repriză și în minutul 54 au redus din diferență. Maxim a reușit ”dubla” două minute mai târziu și a dus scorul la 4-1, scor care nu avea să se mai modifice până în minutul 91, când brașovenii au înscris ultimul gol al partidei din lovitură liberă de la 17 metri.

UTA: Roșca, Tambor, Pătlăgică, Măgulean, Ursoi, Goldiș, Mercioiu, Codrea, Borcea, Rotea, Maxim.

Au mai jucat: Blaga, Popa, Țurcanu, Andrieș, Dănilă.

Să zicem că a fost un derby, pentru că am întâlnit o echipă bună, care acum câțiva ani a fost campioană națională. Ținând cont că primele patru merg mai departe, ei erau locul patru, noi locul cinci, era o diferență de patru puncte. Dacă nu câștigam azi, se cam termina pentru noi. Am zis că suntem pe o pantă ascendentă și acum ne pare rău că se termină turul. Important e că am câștigat și ne-am apropiat de plutonul care se va califica mai departe. Am făcut un meci bun, felicit copiii. Din păcate ratăm mult din situații clare și asta ne-a costat și în primele etape. Astăzi am reușit să marcăm, dar am marcat jumătate din câte ocazii am avut. Dacă eram mai productivi, acum aveam mai multe puncte”, a fost reacția lui Donca.

Liga a 4-a, etapa 6: UTA II - CS Beliu 3-7 (3-2)

Ieri, de la ora 11, pe terenul ICRTI, echipa a doua a UTA-ei a fost aproape de primul rezultat pozitiv din această ediție a Ligii a 4-a. Adversarii din etapa a 6-a au fost cei de la CS Beliu.

Tinerii utiști, antrenați de Mircea Aslău și Mihai Petcuț, au deschis scorul rapid, în primul minut, prin Cristi Moldovan. Oaspeții au egalat în minutul 24, iar în minutul 33 au preluat conducerea. Spre finalul primei reprize a ieșit la rampă Denis Negrea care a reușit în două minute să o repună pe UTA în avantaj. La cinci minute după revenirea de la cabine s-a rupt echilibrul numeric, Căciulă primind roșu direct. Cei de la CS Beliu au profitat din plin și au marcat de cinci ori în 15 minute.

Meciul a fost condus de o brigadă de arbitri din Ungaria.

UTA: Măcean - Maier, Nădăban, C. Moldovan, Cleuță, Merca, Palea, Negrea (Aslău), Căciulă, Găină, Turc.

Au marcat: C. Moldovan (1'), Negrea (43', 44').

Galerie foto

Ultimele stiri

05:30, 16-04-2021,    Meciul urmator

VS

16-04-2021 17:30

Stadion: ”Francisc Neuman”

Parteneri