Juniorii UTA-ei, învingători în fața lui Dinamo!

/media/stiri/0/3/168/big/uta_dinamo_juniori.jpg

Ziua UTA-ei a început frumos astăzi, cu victorie a juniorilor mari împotriva echipei Dinamo București! Întâlnirea a contat pentru optimile de finală ale Cupei României Elita Under 19.

Băieții lui Dan Stupar și Adi Ungur și-au subordonat adversarii. Cristian Costin a deschis scorul cu un șut precis din 15 metri, după ce a urmărit o minge respinsă, stabilind scorul pauzei. Fotbalistul cu profil ofensiv aflat și în circuitul primei echipe a mai fost în prim-planul atacurilor arădene, iar vreo câteva ocazii mari au rămas nefructificate.

În partea secundă, dinamoviștii au reușit să egaleze prin Neață, la prima apariție cu adevărat periculoasă în suprafața de pedeapsă roș-albă, dar bucuria lor a fost scurtă. Sava a fost oprit în careu prin fault și Paul Copaci a transformat lovitura de pedeapsă, 2-1.

În sferturile de finală, UTA va întâlni FC Voluntari. Se joacă duminică, 15 mai, iar locul de disputare va fi anunțat în cursul zilei de mâine.

”Am întâlnit o echipă bună, ocupanta locului 1 din cealaltă serie, o echipă care a remontat un handicap de 8 puncte, atât aveau la finalul turului în spatele Viitorului. Un meci important pentru copii, îi felicit pentru ambiție, în condițiile în care am avut dificultăți, cu jucători accidentați sau cooptați la echipa de seniori. Meritul e în totalitate al lor, un rezultat frumos și un fotbal bun. Dacă eram puțin mai atenți la finalizare, putea fi victorie și mai clară. Dar jocul e îmbucurător, iar faptul că ne-am calificat le oferă un moral bun acestor copii”, a spus Dan Stupar.

UTA: Mara – Iova, Petrache, Iuga, Aldan – Brănișteanu, Ciubotariu, Pop, Copaci, Sava, Costin. Pe bancă: Revesz - Lazăr, Cociuba.

Dinamo: Eșanu – Zamfir, Iordache, Grigore, Codreanu, Gheorghe, Dobre, Mihaiu, Trandafirescu, Flisc, Neață. Pe bancă: Cotolan – Ghețu, Ciorniciuc, Neicuțescu, Dima.

Galerie foto

Ultimele stiri

06:00, 01-06-2018,    Meciul urmator

VS

01-06-2018 18:00

Stadion:

Parteneri