Juniorii utiști, învingători la Alba Iulia

/media/stiri/0/3/917/big/IMG_6180.jpg

Utiștii U17 au câștigat cu scorul 3-0 în deplasarea de la Alba Iulia. Pentru UTA a marcat de două ori Miculescu (foto) și o dată Gavrilă.

„Am întâlnit o echipă care a încercat să limiteze scorul, asta fiind singura lor preocupare. Copiii și-a făcut jocul obișnuit, bazat pe construcție și agresivitate. Sperăm să păstrăm în continuare acest trend ascendent“, a declarat Sandu Gaica.

UTA U17 dispută ultima partidă din cadrul acestor preliminarii, duminica viitoare, contra celor de la Luceafărul, urmând ca mai apoi să continue în Liga Elitelor.

UTA U17: Zamfir - Haloș, Spătaru, Salka, Mohaci, Isac, Hrezdac, Gavrilă, Miculescu, Merian, Tăședan.

Au mai jucat: Duma, Selegean, Hațegan, Răzban, Pașcu.

Au marcat: Miculescu (2), Gavrilă.

UTA U19 a câștigat și ea meciul contra celor de la Unirea. Soarta partidei s-a decis în prima repriză, când utiștii au înscris prin Nagy, de două ori, și Obrad (foto) din penalty. 

UTA U19: Creța -  Gabor, Sabău, Onuțan, Frai, Laza, Țârlea, Nagy, Obrad, Petcuț, Tuța

Au mai jucat: Debrea și Stan

Au marcat: Nagy (2), Obrad.

„Partida a fost la discreția noastră, mai ales că am dat gol repede. A fost un meci fără istoric pe care ne așteptam să-l câștigăm. Mai avem o etapă din aceste preliminarii (n.r. acasă cu Luceafărul Oradea), după care va trebui să ne pregătim serios pentru că vrem să câștigăm cât mai multe meciuri la republicani“, a mărturisit Costel Bogoșel la finalul partidei.

Galerie foto

Ultimele stiri

07:30, 16-10-2019,    Meciul urmator

VS

16-10-2019 19:30

Stadion: Municipal (Turnu Măgurele)

Parteneri